На 26 май 2019 да почерпят

Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Лекуват в „Пирогов“ момче, поразено от токов удар в Северна Македония

Клуб на БГ професионалисти превзема Вашингтон Организацията помага на сънародниците ни да се реализират по-добре в Америка

Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Британски алпинист загина на слизане от Еверест

Амелия Личева – във фокуса на Българския П.Е.Н.-център

Текстописецът и продуцент Крис Янг пред “Труд”: Дара е енергийно торнадо

51-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, стана донор на черен дроб Мъжът е приет във Великотърновската болница с тежка травма

Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Българка в Лион: В момента, в който е избухнала бомбата, чухме силните писъци

Международен трибунал на ООН постанови Русия незабавно да освободи арестуваните украински моряци

Срив на потребителското доверие във Великобритания заради Брекзит

Потребителското доверие се е понижило до най-ниското си ниво за последната година в условията на продължаващата несигурност около Брекзит според нови данни, цитирани от британския вестник The Independent.

Анализът на YouGov и Центъра за икономически и бизнес изследвания изследваха доверието в редица мерки, включително финансирането на домакинствата, цените на недвижимите имоти, сигурността на работните места и стопанската дейност, както през последните 30 дни, така и през следващите 12 месеца.

Седем от осемте мерки са се понижили през ноември, а само един се е подобрил, а изследователите отбелязват, че някои от мерките са отбелязали значителен спад, например сигурността на работното място, която през последните 30 дни e спаднала най-много.

Според Нина Скеро, ръководител на Отдела по макроикономиката в Центъра за икономически и бизнес изследвания: „Въпреки че вече има предложена сделка за Брекзит на масата, нивото на несигурност по никакъв начин не намалява. несигурността относно вероятността парламентът на Обединеното кралство да подкрепи споразумението и естеството на дългосрочната връзка между Великобритания и ЕС става голяма.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.