Стамен Белчев: Каранга пречи на конкурентите

Труд

Фернандо Каранга пречи на конкурентите. Това призна с половин уста наставникът на ЦСКА Стамен Белчев. Причина за изказването на специалиста бе наказанието на играча от един мач за жестовете след гол, както и за ликуването с надуваем член след успеха над „Левски“ (1:0).

„Каранга и щъркелите бяха основните теми – коментира Белчев по темата. - Казах и преди, няма нужда от тази истерия около него. Това, което някои целяха, го постигнаха. Аз не оправдавам Каранга, в никакъв случай. Имах разговор с него и преди мача, и след мача с „Левски“. Но тези жестове не целят да обидят никого. Просто е плод на емоцията в момента, в който е вкарал гол. Много пъти го е правил това. През миналата година може би комисията, която сега се самосезира или имаше жалба не знам, не мога да разбера защо по-рано не взеха мерки. Явно тогава на никой не пречеше. Явно сега на някой пречи.“

А иначе ЦСКА записа изненадваща загуба с 2:3 от „Струмска слава“ в контролна среща, играна на базата в Панчарево. „Червените“ бяха без националите Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Станислав Манолев и Кирил Десподов. Каранга пък остана на пейката, а неговото място бе заето от Хеан Бланко. Неофициален дебют за тима записа Укра, който пристигна на „Армията“ през зимата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ