Ще оперират Стефан Данаилов в Бургас

Стефан Данаилов (Снимка: bTV)

Проф. Андрей Йотов идва лично в "Бургасмед" да извърши интервенцията

Стефан Данаилов ще бъде опериран в Бургас. Това съобщиха късно следобед от болницата "Бургасмед". Операцията ще бъде извършена от професор Андрей Йотов.

"Съобразявайки се със становищата на консултиращите специалисти от МБАЛ “Бургасмед“, УМБАЛ “Софиямед“ и Военно Медицинска Академия, и взимайки предвид всички възможни рискове от транспортирането на пациента г-н Стефан Данаилов до София, и зачитайки неговото и на близките му желание, екипът от лекуващи и консултиращи лекари взе решение операцията да бъде извършена в МБАЛ „Бургасмед“ от екипа на проф. Андрей Йотов, Началник клиника по Ортопедия и Травматология на УМБАЛ „Софиямед“.

"Към момента се извършва предоперативна подготовка на пациента", се казва в прессъобщението от здравното заведение.

Стефан Данаилов е в стабилно състояние. Консултиран е от проф. Андрей Йотов. В момента текат и други консултации. Това заяви по-рано в сряда пред "Труд" д-р Михаил Тиков, собственик на "Бургасмед". Д-р Тиков лично е пристигнал в Бургас и следи всичко около пациента, казаха негови колеги от болницата.

Любимият на поколения българи актьор Стефан Данаилов бе приет по спешност в болница "Бургасмед" , в жк "Меден рудник" преди обед във вторник. Налага се смяна на тазобедрената му става, след като е паднал на мокра тераса на апартамента си в Приморско. Операцията не е спешна и след като е приет в здравното заведение в Бургас, Ламбо е на обезболяващи, правят му се всички необходими изследвания.

Коментари

Задължително поле