Стоичков на "Армията": Камата подкрепя ЦСКА срещу "Нефтохимик"

SOF01:SPORT-SOCCER:SOFIA,28MAR98 - Bulgaria's soccer star Hristo Stoichkov(C) waves to the fans prior the Bulgarian first league soccer match between CSKA-Sofia and Metalurg-Pernik in Sofia on March 28. Stoichkov,whose contract with Barcelona was cancelled on March 13, is included for the first time in CSKA-Sofia line-up for Saturday's match against metalurk in the Bulgarian championship. op/Photo by Oleg Popov

Христо Стоичков се завръща на "Българска армия"! В неделя вечер кавалерът на "Златната топка" ще седне в официалната ложа, за да подкрепя ЦСКА срещу новака "Нефтохимик". Стоичков е собственик на 20 процента от "червения" клуб. За последно най-великият български футболист бе на "Армията" през 2013-а, когато за кратко бе треньор.

С идването на Стоичков трябва да бъде избистрена и структурата на управление в ЦСКА. Никой от клуба не съобщава кой какви постове ще заеме. В момента треньор е Христо Янев, а спортен директор - Пламен Марков.

ЦСКА влиза в мача с "Нефтохимик" с лошия дъх от загубата с 0:1 от дебютанта в елита "Верея". "Червените" не позволиха да се засилят спекулациите за уволнение на Христо Янев, който се ползва с доверието на шефовете. Победата над "Нефтохимик" обаче е в графата задължителни.

ЦСКА честити рождения ден и на друга легенда - Емил Костадинов. В последните години обаче рожбата на "червените" и член на Изпълкома не идва на "Армията" и се е дистанцирал от делата в клуба. Сред феновете екзекуторът на "петлите" също не се ползва с високо реноме заради участието си в управлението при Александър Томов и "Титан".

Коментари

Задължително поле