Стоичков: След 30 години ЦСКА пак е единен

ЦСКА показа невижданата у нас интернет платформа, която за първи път в демократично време обедини всички спортни клубове с емблемата.

В специално обръщение от Маями съсобственикът във футболния клуб Христо Стоичков рече: "След 30 години ЦСКА пак е единен. Отново всички сме заедно и ще се борим за славата на клуба ни. Трябва да работим изключително много, за да постигнем целта. Още от първия ми ден на "Армията" разбраха каква е магията, каква е аурата ЦСКА. Емблемата са носили великите Нако Чакмаков и Никола Станчев, които вече не са сред нас. ЦСКА са защитавали борец №1 в свободния стил на ХХ век Валентин Йорданов и първият олимпийски медалист Борис Георгиев. В нашия клуб е и най-голямото ни момче Любо Ганев, както и най-точното око Петко Маринов. Винаги на "Армията" е и треньор №1 на ХХ век Димитър Пенев. И единствената ни олимпийска шампионка в плуването Таня Богомилова. Списъкът е огромен и няма да споменавам повече имена, за да не обидя някого. Всички ние никога няма да позволяваме повече да ни тъпчат."

На церемонията се събраха легенди от всички спортове. Присъства и целият футболен отбор. В новата платформа ЦСКА ще дава ексклузивна информация за живота във всички спортове, които развива.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ