Стреляха по БМВ и офиси в София (обзор)

Версия на хора от квартала: Наркомани си разчистват сметките

По колата има драскотини от лек сблъсък

Столичната полиция издирва стрелец, открил огън по автомобил БМВ. Куршумите са надупчили и стъклата на офис сграда, но инцидентът се е разминал без пострадали.

Изстрелите отекнали към 20,10 ч на ул. “Бойчо войвода” в квартал “Яворов”, близо до Военно-историческия музей. По първоначални данни мишена е била колата, паркирана през офис сградата, а вероятно витрините са надупчени от рикошети. Стреляно е 8 пъти с пистолет. От СДВР не съобщиха за задържани по случая.

Сайтове съобщиха, че по време на пукотевицата в офисите на няколкото частни фирми все още е имало служители. Работещи в сградата обаче категорично опровергаха това пред “Труд”. Те завиха, че последните им колеги са си тръгнали около 19, най-късно 19,30 ч. Версията им е, че в случая става дума за разчистване на сметки между наркомани. Хората бяха категорични, че БМВ-то е спряло случайно на улицата там и не е на някои от шефовете им.

По колата личат следи от охлузване след удар с друг автомобил, затова и не е изключено стрелбата да е при шофьорска свада, след която са избягали всички участници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право