Студенти вече могат да кандидатстват за кредит онлайн

Алианц Банк откри нова специално оборудвана зала във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, в която студентите могат да кандидатстват за финансиране на обучението си онлайн на удобно за тях място. Модерният дизайн на залата, в съчетание с приятната обстановка и съвременните технологии, допринасят за комфорта на студентите. Залата бе официално открита от ректора на ВТУ проф. д-р Христо Бонджолов и главният секретар на учебното заведение Олег Божанов.

Алианц Банк България е сред банките, които имат сключен договор с Министерство на образованието и науката за отпускане на държавно гарантирани кредити на студенти.

Основното предимство на този кредит е, че се усвоява на траншове и през периода на обучение се ползва гратис и по главницата, и по лихвата. Изплащането на кредита стартира една година след завършване на образованието, като по всяко време могат да правят частични предсрочни погасявания без такса. Условието за ползване на студентския кредит е формата на обучение да е редовна и да е в университет на територията на Република България, акредитиран от Националната агенция за оценяване и акредитация.

Коментари

Задължително поле