Ст. комисар Ивайло Иванов: 26-годишният мъж, издирван за убийството в ж.к. „Надежда“, е служител на охранителна фирма и е имал законно притежавано оръжие

Полицията в София издирва 26-годишен мъж и едногодишно момиченце. Това съобщи директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов.

По думите му мъжът е бивш приятел на убитата 23-годишна жена в ж.к. „Надежда“, като допреди няколко дни те са живеели заедно, но са имали проблеми. Ст. комисар Иванов обясни, че тялото й е открито от нейните родители, които не са могли да отворят вратата и затова са извикали ключар.

„В 18.31 ч. сме получили сигнал, че на адреса е открито от родителите си мъртво момиче. На място веднага са насочени екипи. 23-годишното момиче е починало от огнестрелни рани“, каза още ст. комисар Иванов. По думите му издирваният 26-годишен мъж е служител на охранителна фирма и притежава законно оръжие, не е криминално проявен.

Ст. комисар Иванов заяви, че през утрешния ден се очаква повече информация. "Взети са всички мерки. Уведомена е "Гранична полиция", допълни той и уточни, че все още не е ясно дали 26-годишният мъж е извършител на убийството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право