Сутиен на Пеги от „Женени с деца“ е музеен експонат

Кейти Сегал има тежка житейска история зад гърба си

Американската актриса Кейти Сегал става известна като легендарната Пеги Бънди в култовия ситком "Женени с деца", който се излъчва от 1987 до 1997 г., а след това се снима в "Синовете на анархията", "Конърс" и "Бунтари". Въпреки че участва в множество сериали и филми, животът на Кейти е белязан от ролята на игривата Пеги, която й носи три номинации за престижния „Златен глобус“ и две за „Американската комедийна награда“.

Един от сутиените, които Кейти Сегал носи на снимачната площадка на „Женени с деца“, е ценен експонат в музея на бельото в Холивуд. Той обаче е откраднат по време на бунта в Лос Анджелис през 1992 г., но по-късно е върнат. През септември 2014 г. актрисата получава собствена звезда на Холивудската алея на славата. Нейният номер е 7021.

От времето на най-голямата слава на Кейти са изминали повече от 25 години, а днес мнозина трудно я разпознават. 70-годишната актриса променя имиджа си през годините и сега е с тъмна коса, която е коренно различна от червената перука, която носи в "Женени с деца". Въпреки че навлиза в седмото десетилетие, тя е в перфектна форма.

За съжаление животът не е милостив към Сегал. Майка й, която е продуцент, умира от инфаркт, когато актрисата е само на 21 години. Кейти има и две по-малки сестри близначки, за които се налага да се грижи, тъй като баща им умира на снимачната площадка на филма "Трета световна война". Следва тежък период за Сегал и тя навлиза в ада на алкохолната и наркотична зависимост. Кейти успява да излезе от депресията едва през 1986 г., когато решава да посвети време на себе си, затова се записва в клиника за наркомани и остава чиста и до днес.

Актрисата няма късмет и в любовта. В началото на 70-те тя привлича вниманието на обществеността с връзката си с фронтмена на група "Kiss" Джийн Симънс, а след него от 1977 до 1981 г. е омъжена за китариста Фреди Бекмайер. Тази любов също не завършва щастливо и двойката бързо се разделя, а след това през 1993 г. тя се омъжва за барабаниста Джак Уайт.

След 7 години брак и тази история приключва. После Кейти сключва брак с Кърт Слатър и през 2007 г. им се ражда дъщеря Есме Луиз, което е сбъдната мечта за актрисата, защото преди това тя преживява няколко спонтанни аборта и ражда мъртво бебе. Заради всички тези трагедии, накрая решава да използва сурогатна майка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес