Събират армия от орки

За участието си в “Офисът”, Стийв Карел получи номинация за “Еми”.

Обявиха кастинг за хора с физически недъзи

Създателите на сериал по мотиви от “Властелинът на пръстените” търсят смешни и уродливи лица
Трилогията “Властелинът на пръстените”, заснета от Питър Джаксън, се смята за истински шедьовър в света на киното, а феновете на оригиналните книги на Толкин многократно похвалиха режисьора за внимателното му боравене с изходния материал. Сега феновете са в очакване да видят как Средната земя ще се окаже част от нов сериал.

Шоуто “Властелинът на пръстените” все още не е възобновило производството си, спряно поради пандемията от коронавирус, но Amazon успя да стартира кастинга, който се оказва един от най-нестандартните досега. Новозеландската агенция за търсене на таланти пусна обява за намиране на “смешни” и “необичайни” хора.
Във Facebook публикация се посочва, че те ще се радват да видят хора “с огромни носове, изгаряния по лицето, дълги тънки крайници, остри скули, белези от акне, стърчащи уши, малки очи, големи очи, всякакви деформации на тялото, тънки лица или липсващи крайници.”

В кастинга може да вземат участие мъже и жени на възраст от 18 до 65 години. За момента не се съобщава нито конкретна роля, нито дори шоуто, в което са нужни толкова много актьори с визуални дефекти. Но в по-ранно издание на Guardian, авторът отбеляза, че става въпрос за “Властелинът на пръстените” на компанията Amazon.

Преди това Amazon заяви, че е придобила правата върху телевизионно шоу, основано на трилогията на английската писателка Джон Роналд Руел Толкин. Поредицата ще има няколко сезона, които ще покажат сюжети, предшестващи събитията от първата част на трилогията. Мястото на събитията ще остане Средната земя. Заснемането се извършва в Оукланд, Нова Зеландия.

По-рано медиите съобщиха, че главният злодей в поредицата ще бъде изигран от британския актьор Джоузеф Мол, когото познаваме от ролята на Бенджен Старк от хитовата поредица “Игра на тронове”. Срещу него ще бъдат героите на Уил Поултър и Маркела Кейвън. За шоуто се знае малко, но се очаква да бъде излъчено още през 2021 г.

Коментари

Задължително поле