Съвети за отлична зимна ваканция в Пампорово

Изберете хотел с добра локация, СПА и вкусна храна

Ако планирате зимна ваканция, а пренаселените курорти не са по ваш вкус, Пампорово е чудесна алтернатива. Решите ли сами да организирате почивката си, ето няколко стъпки за следване.

Първата е изборът на хотел. Важно е той да е с подходяща локация и да предлага услуги, които ви интересуват. Терапиите за отмора и отпускане на мускулите след ски са част от „задължителното” удоволствие. Изберете място, което предлага подобни услуги. Вкусната храна е третото условие за отлична почивка.

Mursalitsa_print_168x110mmАко нямате време за търсене, препоръчваме място, което отговаря на тези условия - Хотел Мурсалица. Той разположен в тих горист район, на 400 метра от ски пистите и на 800 метра от връх Снежанка. Хотелът разполага с 58 двойни стаи, студиа, едностайни и двустайни апартаменти и е удобен за различни поводи - за семейна почивка, за тиймбилдинг, фирмено парти, бизнес събитие или лично тържество. След деня на ски и слънце, вечерите може да прекарате с чаша вино край камината на лоби бара или да се отпуснете в релакс зоната.

В хотела има закрит басейн, финландска сауна, парна баня, инфраред кабина и ледено ведро, индивидуална парна баня със затоплящо се (хамам) легло. СПА центърът предлага разнообразни терапии и масажи за възстановяване, също антиейджинг процедури за лице и тяло. Има и фитнес зала.

А ако всичко това не Ви е достатъчно, излезте на нощна разходка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм