Съветникът на Кунева Асен Александров подаде оставка

Една от голите снимки на Асен Александров, директор на 51-во СОУ „Елисавета Багряна“. Снимката е в цял ръст, публикуваме я изрязана.

Асен Александров – съветник в Министерството на образованието и науката, подаде оставка след разговор с министър Меглена Кунева. Оставката е приета, съобщиха от МОН.

„Вярвам в Прокуратурата и очаквам след проверката името ми да бъде изчистено от всякакви съмнения и недостойни обвинения“, пише Александров в мотивите за оттеглянето си и по повод обявената от Софийската районна прокуратура проверка за автентичността на появили се негови изображения, както и за разпространителя им в социалните мрежи.

Министър Кунева е възложила на Ваня Кастрева, началник на Регионалното управление на образованието София-град, проверка за изясняване на случая. Съгласно закона началниците на регионалните управления са работодатели на директорите на общински училища.

Кастрева е поискала писмени обяснения за установяване на фактите около случая. До приключване на проверката Асен Александров е в отпуск като директор на 51. СУ „Елисавета Багряна“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (12)

  1. Подал оставка, но само от поста съветник? Трябва да напусне просветата незабавно! Мястото на този представител на „ЛИБЕРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ“, не е в училище!

  2. Кунева сигурно много му се е радвала след като го е приела за съветник?

  3. Сега ще разбере как се чувстват ежедневно унижаваните учители от самозабравили се директори. Яростно защитаваше закон, които засили админисртативната мощ и саморазправа с учители.

  4. Как пък никой не се замисли че човекът може да си се е снимал и някой да му е хакнал компютъра или телефона? Тогава вината не е негова. Ако сам е публикувал снимките или ги е изпращал на някой-работата е съвсем друга. По-интересното е че веднага се намериха „специалисти“ да го осъдят без да знаят подробностите…

  5. Имал челяка голям член и го афиширал през социалните мрежи.Сигурно и Пръмова му е била фенка и е била рендосвана орално.

  6. През целият си живот се е ползвал с привилегиите на активните борци против фашизма и капитализма /т. е. международни бандити, които ограбваха и избиваха българите и българската интелигенция/. Лошото е че въпреки извършваните гаври и престъпления от тях същите все още са на власт. Жена му също разпространява голите си снимки.

  7. Снимките са „обработени“ с фотошоп, на оригиналните пениса не му е до коляното а до пъпа. Тъкмо се загуби за няколко дена от телевизиите и пресата заради ваканцията и се върна с гръм и трясък. Чакаме и секс видео да излезе с него Памела Андерсен и Кардашиян

  8. и като са колаж, защо подава оставка? Ако са истински, какво толкова? Всеки има право да снима както си иска. Да не би да има и други, които не иска да се появят след предупреждението?

  9. С колко ли ученички този комунистически пумияр е правил секс, като им е обещавал високи оценки и дипломи?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.