Съдят развратник, набирал жертви чрез обяви за работа

57-годишен варненец с висше образование и чисто до момента досие отива на съд за три престъпления, включени в раздел "Разврат" на Наказателния кодекс, съобщиха от Варненската районна прокуратура.

Юлиян М. блудствал с две жени и опитал да изнасили едната от тях. Перверзникът набирал жертвите си чрез обяви за работа, които публикувал в сайт и вестник. Представял се за работодател, който търси домашна помощничка или персонал за хотел.

На 22 май 2016 г. след уговорка за интервю качил кандидатка в личния си автомобил и я извел извън Варна, уж за да й покаже обекта, в който ще се труди. В землището на с. Засмяно Юлиян паркирал и налетял на жената. Блудствал с нея и се опитал да я изнасили, но тя успяла да избяга и подала сигнал на тел. 112.

Докато органите на реда спипат Юлиян, той набелязал следваща жертва. Уговорил интервю с млада жена, откликнала на обявите му, и я откарал край с. Каменар. Под предлог, че е объркал пътя, спрял колата и предложил на спътницата си да правят секс. След като тя отказала, извергът я заплашил и започнал да я опипва.

Ужасената жена го отблъснала, избягала и успяла да се спаси, като стигнала до главния път и спряла преминаваща кола.

Делото срещу Юлиян ще се гледа на 24 септември във Варненския районен съд, уточниха от прокуратурата.

Коментари

Задължително поле