Молдова ще иска компенсация от Русия заради „окупацията“ на Приднестровието

Просветният министър: Привличането на млади учители е предизвикателство

Въоръжена атака срещу 5-звезден хотел в Кабул

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 21 януари 2018

Меркел и Борисов в отговор на “Труд”: България влиза много скоро в Шенген Премиерът събира европейските лидери и Реджеп Ердоган във Варна

Командоси щурмуват пробно прототипи на стената на Тръмп

Махат незаконни билбордове в София Столичният инспекторат откри 14 такива само по бул. „Черни връх“

Ципрас: Македонска нация никога не е имало Ще е абсурдно обаче в името на страната да няма Македония, смята гръцкият премиер

Хиляди румънци се събраха на протест в Букурещ (ВИДЕО)

САЩ и Русия призоваха Турция и сирийските кюрди към сдържаност

Турция нанесе въздушен удар по позиции на сирийските кюрди

Григор искал да е бегач и да знае френски език

Aварирал ТИР край Драгоман запуши пътя за Калотина

166 снегорина чистят софийските улици

Отмениха бедственото положение в община Баните

Създадоха рубинен шоколад

Новият шоколад с естествен цвят

Швейцарска компания “Бари Калбо” създаде първия шоколад с нов естествен цвят, след като “Нестле” изобрети белия през 30-те години на XX в.

Макар да изглежда розовеещ и “с вкус на горски плодове и разкошна мекота”, компанията в Цюрих предпочита да бъде наричан “рубинен”. Той е разработван 13 години, като се използват селектирани какаови зърна, които не са генетично модифицирани.

Другите два вида шоколад с естествен цвят са натуралния и млечният.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.