Съпругата на Песков разбуни социалните мрежи

Татяна Навка и партньорът й Андрей Бурковский в шоуто “Ледена епоха”.

Татяна Навка, съпругата на говорителя на руския президент Владимир Путин, изпадна в неловка ситуация след яростни критики срещу появата й в униформа на концлагерист в тв шоу, писа в. “Гардиън”.

Навка, която се ожени миналата година за прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков, излезе за танц с кънки на лед в раирани дрехи с еврейска звезда на гърдите. Номерът бе със сюжет и мелодия от известния филм на Роберто Бенини “Животът е прекрасен”. Награждаваната лента разказва за баща и син, заловени от нацистите през Втората световна война и изпратени в концлагер. Танцът взриви социалните мрежи в Русия и на Запад и бе определен като “Холокост върху лед”. Много от потребителите дори предложиха бившата световна шампионка по фигурно пързаляне да бъде изпратена там, където “раздават раирани пижами безплатно”.

Самата Навка (45 г.) се защити, като заяви, че масовите убийства на евреи трябва да се помнят, и препоръча на всички да гледат филма на Бенини. “Това не е просто шоу, а театър, който трябва да повдига подобни теми”, заяви тя.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Танцът им няма нищо общо с идеята на филма – трагична човещина, ЧОВЕЩИНА.
    Последното и най-маловажно, тя никога не е била световна шампионка, но пак добре, че не пада от кънките на тази старческа възраст:-)
    Той и путьо си намери някаква гимнастичка ::-)
    Ужасът е еврейската звезда. Но за така измисления холокост, не че през вековете евреите не са дали много жертви и са били унижавани, ще пиша друг път.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.