Съпругите на турските актьори - дебели, стари и бездарни

Феновете не харесват половинките на своите идоли

Популярните турски актьори винаги са обект на внимание не само от медиите, но и от техните фенове. Всяка тяхна стъпка, особено ако касае личния им живот, е внимателно следена и коментирана от фенове. Обикновено сватбата на любимия актьор е радостно събитие. Но често феновете остават изключително недоволни от избора на своите идоли. И ето едно ясно потвърждение за това.

Фахрие Евджен е съпруга на популярния турски актьор Бурак Йозчивит. Тя е малко обичана не само от неговите фенове, но и от много турски зрители като цяло. Фахрие е смятана за непрофесионална актриса, а някои зрители дори я наричат бездарна. След като получи главната роля в сериала „Алп Арслан: Великият селджук“, се появиха подозрения, че това е само благодарение на Йозчивит.

Феновете на турското кино не харесват безизразните изражения на лицето на актрисата и смятат Фахрие Евджен за добра майка и съпруга, но не и за актриса, заслужаваща внимание. Освен това има хора, които са сигурни, че ако не се беше омъжила за Бурак през 2017 г., определено нямаше да може да изгради успешна кариера в киното.

Гупсе Йозай не е просто актриса. Тя е и сценарист, както и режисьор и съпруга на популярния турски актьор Баръш Ардуч. Те се срещнаха през 2014 г. и след шест години романтична връзка се ожениха. Новината за сватбата им беше доста очаквана, но не всички фенове на Баръш все още могат да се примирят с избора му.

От момента, в който звездният роман стана публично достояние, в социалните мрежи дълго време бушува истински ураган. Феновете не могат да разберат с какво Йозай успя да привлече Ардуч. Мнозина наричат актрисата дебела и страшна, има дори такива, които твърдят, че Гупсе е омагьосала съпруга си. Често се повяват публикации в турските медии, че бракът на знаменитостите е на път да се разпадне. Но въпреки всички слухове и спекулации, Баръш и Гупсе все още са заедно. Двамата работят много и посвещават свободното си време на дъщеря си, която се роди през 2022 г.

Съпругата на Къванч Татлъту също не е особено одобрявана от неговите фенове. През 2016 г. новината за сватбата му с Башак Дизер предизвика много шум. Основното недоволство на зрителите е възрастта на Дизер – тя е 6 години по-голяма от съпруга си (някои източници посочват 7 години). Турските медии често пишат за сцените на ревност, които стилистката прави на съпруга си. Има дори слухове, че именно Башак избира новите роли на Къванч и тя взема окончателното решение дали той да участва в предложения проект или не.

Самите турски знаменитости никога не обсъждат публично семейния си живот. Те редовно публикуват кадри от времето си заедно в социалните мрежи и, гледайки ги, феновете виждат само щастливо семейство. През април 2022 г. Башак роди син - Кърт Ефе, на когото звездните родители  посвещават цялото си свободно време.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица