Сюлейман Великолепни не случи с нов сериал 

Халит Ергенч

Мениджърка прецака Халит Ергенч

Обвиняват агентката му Айше Барим в грешна стратегия

В турския шоубизнес се разгоря скандал, свързан с агента на звездите - Айше Барим. Дълго време в Tурция се говореше за грешната стратегия на г-жа Барим спрямо актьорите, с които работи. Сривът на рейтингите на сериала “Вавилон” в Турция обаче развърза езиците и това, което се обсъжда в кулоарите, стана достояние и на местната преса.

Както е известно главната звезда в поредицата “Вавилон” е актьор Халит Ергенч, набрал световна популярност като Сюлейман Великолепни в сериала “Великолепният век”. Той е клиент на Айше Барим в продължение на много години и сега стана заложник на сбърканата стратегия на агентката му. Тъй като дълго време не можа да му намери подходящ проект, тя прибързано му предложи роля във “Вавилон”. След като сериалът не получи очаквания рейтинг в Турция, тя се паникьоса и допусна още повече грешки - предлагайки му да се снима в различни реклами. Същата ситуация се наблюдава и при другата клиентка на тази агентка - Серенай Саръкая, чиято кариера беше във възход след телевизионния сериал “Кварталът на богатите”. Айше Барим є препоръча да приеме главна роля в интернет сериала " Фи”, като междувременно сключи и няколко рекламни договора и постепенно превърна актрисата в герой в жълтата преса. Така Серенай загуби своята привлекателност за продуцентите като актриса.

Сега журналистите обвиняват Айша Барим, че подкопава кариерата на актьорите си заради стремеж за бързи печалба и в това, че стратегията й на мениджър изглежда хаотична.

За да компенсира загубите поради липса на работа в телевизията, тя сключва много рекламни договори за своите артисти и организира измислени скандали с тях, за да поддържа интереса на публиката. Така Айше Барим получава бързи печалби, но нейните актьори постепенно губят авторитет. Тя не избира сериозни проекти, които могат да подобрят кариерата на звездите, а иска пари и повече пари, алармират турските медии. Въпросът обаче е - нейните звезди разбират ли това и колко дълго ще търпят неуспешния си агент.
Иначе новият турски сериал “Вавилон” се излъчва успешно онлайн в руските сайтове от есента на 2019 г. Поредицата разказва история, която може да се случи в живота на всеки. В новата лента се проследява животът на професор Ирфан, чиято роля се изпълнява от Халит Ергенч. Имайки щастлив и траен брак, професорът неочаквано среща по пътя си друга жена, която печели сърцето му с искреността и жизнерадостта си. Въпреки пречките, между тях възниква порочна извънбрачна връзка.

Професор Ирфан е изправен пред невъзможността да направи избор между две жени, между дълг на честта и неуловимо щастие.

Коментари

Задължително поле