Танцуващият милионер Джанлука Вака показа дъщеря си

Бебето е родено с цепнатина на небцето

В края на октомври 52-годишният италиански бизнесмен Джанлука Вака, известен като „танцуващия милионер“ и неговата 25-годишна любима Шарън Фонсека станаха родители - двойката има дъщеря, която кръсти Блу Йерусалим Ваки. Два месеца след раждането на бебето, щастливите родители за пръв път показаха нейната снимка (семейната фотосесия е направена са списание  "Hola!"). В интервю те  говорят и за бебето. Двойката призна, че дъщеря им е родена с цепнатина на небцето - вродена деформация, която представлява разделяне на тъканите на твърдото и мекото небце.

"С голяма любов искаме да споделим историята на раждането на нашата дъщеря  Блу Йерусалим. Много се радваме, че най-накрая я виждате. Блу е родена с цепнатина на небцето. Това се случва с едно на 700 бебета. Имаме голям късмет, че разполагахме със страхотен екип от лекари и че след време те ще извършат операцията и по този начин ще помогнат на детето ни да живее нормален живот", казват те.

Романсът на Шарън и Джанлука започна преди три години. Детето за Фонсека е първото, но в мрежата има противоречива информация за потомството на нейния любим. Според някои съобщения, освен Блу, бизнесменът има и голяма дъщеря. Според други, бебето Блу е единственото му дете.

Сигурно помните как през 2016-та година италианският бизнесмен Джанлука Ваки взриви интернет пространството с видео, на което той и негова приятелка танцуват на луксозна яхта. Тогава той беше на  50 години и впечатли с тяло, пластичност и стил всички дами по света, а вече бившата му приятелка определено спечели сърцата на мъжката половина от аудиторията.

Няколко години по-късно, Джанлука продължи да впечатлява и скандализира със своите ексцентрични танци и луксозен начин на живот, но до него вече беше 25-годишният модел Шарън Фонсека. Милионерът притежава разкошни имоти в цял свят, автомобили, яхта, бизнес и пари.

Коментари

Задължително поле