Тежка катастрофа с пострадали на АМ "Тракия", шофирайте внимателно!

снимката е илюстративна

За тежка катастрофа с пострадали на автомагистрала "Тракия" в района на 73 километър в посока София, съобщи за "Труд news" говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Има хора, които все още са заклещени в автомобилите си.

Инцидентът е станал между джип с марка "БМВ" и лек автомобил "Фолксваген". Към този момент няма данни някой от ранените да е с опасност за живота. Към мястото на пътнотранспортното произшествие пътуват екипи на "Спешна помощ", на "Пътна полиция" и пожарни, а към момента движението в участъка е затруднено. Сигналът е постъпил в МВР около 13:15 ч.. 

Очаква се в резултат на ПТП-то, докато пострадалите бъдат извадени от автомобилите, да се получи тапа, затова водачите да шофират внимателно, с повече търпение и с повишено внимание във въпросния участък, призовават от полицията. 

"Втора катастрофа посока София на 74км, вероятно заради първата. 3 коли, заради рязкото спиране сигурно. Тази поне е лека, само брони и багажници", алармира потребител в социалната мрежа "Фейсбук".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България