Тежък удар срещу Байдън 

В САЩ бушува голям скандал, който западните медии не успяха да скрият - изцяло 

На 8 февруари  2024 специалният прокурор Robert Hur, назначен от Министерството на правосъдието на САЩ издаде доклада си от 375 стр за нехайното отношение на  Байдън, като вицепрезидент  към секретни документи. Прокурорът заключи, че Байдън съзнателно е захвърлил класифицирани документи на несигурни места - в офис във Вашингтон и в гаража му в Делауер. Същият написа, че не препоръчва Байдън да бъде подведен под наказателна отговорност, защото :1/ сътрудничил на следствието напълно 2/ той е “добронамерен възрастен човек, с лоша памет”. Затова не би могъл да издържи процес, когато би бил доста над 80 год. Прокурорът твърди: “Президентът Байдън не си спомни кога е бил вицепрезидент …..не си спомни кога е започнал първият му мандат {като вицепрезидент}.....не си спомни……кога е починал синът му Бо”. 

Това е поразително - Байдън не помни кога е станал вицепрезидент! 
От действителността от години е ясно, че Байдън не е с бистра памет, което се оспорва от левичарите, но никога досега официално прокурор, назначен от Министерството на правосъдието на САЩ не е потвърждавал така красноречиво и разрушително това. 

Последваха отговори - левицата и нейните медии се опитаха да омаловажат прокурора.  Десницата поиска да бъде приложена 25-тата поправка на Конституцията, т.е.да бъде свален Байдън. С удоволствие  наблюдавах как мъчително се гърчат големите западни медии. 
But it serves them right! 

Скандалът е огромен, защото и без това около 70% от американските избиратели смятат, че Байдън е неподходящ за преизбиране, поради напредналата си възраст и загуба на памет. Сега, обаче, преизбирането му за левицата ще бъде огромен проблем, защото повечето от левите избиратели ще се чудят дали да гласуват за Байдън.

Затова мисля, че докладът на прокурора, назначен впрочем от Тръмп никак не е случаен.  Мисля, че това е подготовка на левицата внезапно да обяви на конференцията си през лятото на 2024, че сменя Байдън и Харис с Мишел Обама и Гавин Нюсъм. Случвало се е и преди - в 1968 Джонсън се отказа от състезанието в полза на Хюбърт Хъмфри, който беше победен категорично от Никсън. Тогава бяха изкл напрегнати времена на Студената война, но и сега са напрегнати. Американската левица със сигурност разбира /поне умните и хора/, че е огромна глупост да заложат на куц кон. 

Междувременно Байдън се появи на катастрофална пресконференция във връзка с доклада, на която отговори на три въпроса и обърка президента на Египет с президента на Мексико. Дни по-рано Байдън обяви, че е говорил с Митеран и Кол, само че те са покойници. Вероятно Байдън имаше предвид Макрон и Меркел. 

В същото време западните и тукашните  левичари /аз ги наричам неокомунисти/, за да отвлекат вниманието от страшния скандал в САЩ се насочиха към интервюто на Такър Карлсън с Путин. 
Благодатна тема за ругатни! 

Гледах част от доста скучното интервю, повече очаквах. Веднага бих искал да кажа, че Карлсън е изключително смел човек: през лятото на 2020, когато черните расисти и комунисти (Black Lives Matter and Antifa) нападнаха Белия дом на 30 май 2020,  влязоха вътре в градината и изгориха църквата в близост,   организираха стотици бунтове, ограбиха стотици магазини, запалиха полицейския участък в Минесота и съда в Питсбърг,  убиха най-малко 30 души, нанесоха щети за около 2 млрд долара, Карлсън не се поколеба да каже по ТВ точно това. И то във време, когато Америка се беше сгърчила в политкоректен ужас  от черните расисти и комунисти. Резултат: домът му беше нападнат, семейството му се скри в банята, защото той не беше в къщи. 

Така че критиците на Карлсън, моля да четат повече и да се образоват.
Но също и недоумявам , доколкото разбрах, Карлсън не е питал Путин защо руската армия  упорито напада и избива украински цивилни. Това е недопустимо за такъв журналист! 

Впрочем към СЕГА: https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1755734526678925682,179 млн души са гледали интервюто на Карлсън с Путин. 

ПОКАЗАТЕЛНО!!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари