Тиксо крепи гърдите на звездите с разголени тоалети

2019 Hollywood Beauty Awards_Backstage Featuring: Kim Kardashian Where: Hollywood, California, United States When: 17 Feb 2019 Credit: FayesVision/WENN.com

Жените могат смело да крачат по червения килим с деколтета до пъпа

Чудили ли сте се как се крепят прекалено разголените тоалети върху съблазнителните тела на звездите по светски събития, прикривайки съвсем малко, но никога не показвайки всичко? Сякаш на честна дума...

В интерес на истината, съществуват малки тайни като залепящи се ленти и стикери, благодарение на които звездите са в безупречен вид на червения килим, въпреки дълбоките деколтета, смелите цепки и голите гърбове, които им измислят дизайнерите. И колкото и прозрачна да е роклята, под нея не прозират зърната на женската гръд, което е нещо обикновено в ежедневието. Тази част от женското тяло изпъква и събира погледите под всяка по-тънка материя, а както е известно, вечерните рокли не се шият от шаяк... Освен това, при прекалено дълбоко деколте или обличане на сако и яке на голо винаги съществува опасност гърдата да „изпадне“ и да се окаже на показ в най-неподходящия момент. Това обаче не се случва.

Каква е тайната на знаменитостите, които крачат смело под прожекторите и пред фотоапаратите, без да се страхуват от това, което би могло да се случи? Тук е моментът да дадем за пример Ким Кардашиан, която, казано на жаргон, често „избива рибата“ с най-невероятно разголени тоалети.

Това лято инстаграм дивата стартира своя собствена линия стягащо бельо и, след като реши да продължи нататък, създаде и стикери, залепващи се върху зърната, както и специални ленти, които фиксират и повдигат гърдите. Ким призна, че идеята й е хрумнала от изключително лично преживяване.

Звездата дори публикува инструкция стъпка по стъпка, където показа как се справя с деколтето до пъпа. Това става чрез поставянето на широко, двойно залепващо се тиксо, което се спуска от раменете през гърдите и завършва под тях, фиксирайки ги в определена позиция. От едната страна се залепва за кожата, от другата – за дрехата. И досега звездите използваха подобни съоръжения, но отстраняването им беше доста неприятно и болезнено.

Изобретението на Ким Кардашиян се състои в това, че създава тиксо за многократна употреба, което може да се избира според тена на кожата и най-важното - отлепването му е безболезнено. Еластичният и мек материал не уврежда кожата, а също така е водоустойчив, не се поврежда от пот и ефектът му продължава до 12 часа. Собственичката на пищни форми поставя и специални стикери върху зърната под лентите.

Така че идеята за двустранно залепващи се ленти не е нова, но благодарение на Ким Кардашиян сега знаменитостите могат да дишат спокойно на червения килим.

[modula id="3443017"]

 

Коментари

Задължително поле