Тита пусна първи албум, сменя стила

Киров я вдъхновил да се занимава с музика като малка

Любимката на тийнейджърите Тита издаде първия си самостоятелен албум. От вчера вече е на пазара и носи заглавието „Аз съм Тита”. Той става факт повече от три години след като изпя първия си хит „Voodoo kukla” в дует с Криско.

Сега певицата е работила изцяло с новия си продуцент Любо Киров и по всичко личи, че съвместната є работа с Криско вече е история.

Наскоро Тита обясни, че поема друга посока в кариерата си и изцяло ще смени стила, което вече загатна с последната си песен „Първият човек”. Тя е доста по-бавна, мелодична, с лиричен текст и се различава осезаемо от бързите и закачливи парчета, които досега е представяла.

„Първият човек” даде по-различна насока на моята кариера. Заради нея се случва и първият ми самостоятелен албум”, сподели тя и обясни, че когато била дете именно новият є продуцент Любо Киров я е вдъхновил да се занимава с музика, когато го среща случайно на негов концерт.

Тита сама обяви с пост в социалните мрежи, че албумът вече е в продажба и благодари на феновете за подкрепата. Наред с това младата певица публикува и три видеоклипа в ютуб, в които разказва за себе си и за кариерата си, като има части от репортажи за нея, както и откъси от участието є в музикални риалити формати.

Коментари

Задължително поле