Постоянен арест за младежа изнасилил и задушил старица в Бяла черква

Бременната Меган с вталена рокля на Британските модни награди (СНИМКИ)

Четат показанията на най-пострадалите от Хитрино

Кралев откри ледена пързалка на „Юнак“

Катастрофа блокира Околовръстното на Пловдив

Обновено за 4 млн. лв. училище отваря врати в Търговище 10 млн. лв. са инвестирани в образователни звена в града

Всеки трети българин ще отдели от 100 до 200 лв. за подаръци Повечето ще заложат на модни артикули

ГДБОП разби престъпна група за трафик на хора с цел сексуална експлоатация

Български шофьор загина в катастрофа с тирове в Италия (ВИДЕО)

Може ли да имаме повече от един трудов договор едновременно

Студенти отбелязват празника си в Пампорово и догодина

Строителите на мирен протест Изкарват 1000 машини на Цариградско шосе в София, няма да пречат на гражданите

Благотворителен календар на Fibank подпомага българския спорт

Център „Алеф” поставя начало на музейна сбирка „Историята на еврейската общност в България“

„Антикорупция“: Оттегляме искове за отнемане на имущество за 21 790 660 лв. заради решението на ВКС

Тодор Василев, четвърти в листата на Коалиция „АБВ-Движение 21“ за 16 МИР Пловдив: Ще работя за благоденствието на обикновените хора!

„Ще работя за благоденствието на обикновените хора!“, декларира политологът Тодор Василев, който е на четвърто място в листата на коалиция „АБВ-Движение21“ в 16 МИР Пловдив град на среща със симпатизанти. „В личностните ми представи политиката винаги е трябвало да бъде в услуга на обществото, но когато днес светът достигна до тази точка на развитие, където за почти всички общности от хора е характерен сблъсъкът на взаимно отричащи се тенденции като глобализация, отчуждение, маргинализация, гняв, атеизъм, насилие, смирение, меркантилизъм, то изявата на личността е силно стеснена. Оттук произтича и болестта на самото общество, т.е. политиката в досегашното й практикуване не води до нищо добро“, допълни Тодор Василев. От всичко това е продиктувано решението му да влезе в активната политика, а именно нуждата от радикална промяна в практиката до днес.

„Тук иде реч за борба за малкия човек – този, на когото е нужно време за семейството, за почивка и за духовно израстване и социално подсигуряване. Точно тези неща днес са толкова дефицитни за индивида заради забързаността, продиктувана от горепосочените несъвместимости. Простичко казано, борбата ми ще бъде да върна времето на малкия човек – да стане отново добър, благоденстващ и съзидателен. Да живее в едно общество на устойчиво развитие, с грижа за Земята, с грижа за личността. Коалиция „АБВ-Движение 21″ ще се бори за коренна промяна в политиката на пазара на труда и социално-икономическата сфера – искаме да няма работещи бедни. Трудът трябва да бъде достойно и мотивиращо заплатен и социално осигурен – увеличаване на минималната работна заплата на 700 лв. в рамките на 4
години. Модернизирането на политиката на доходите и на данъчната политика е един от основните инструменти за това“, каза още политологът Тодор Василев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.