Почетоха Левски в Сливен и областта

Виктор Орбан към Бойко Борисов за Западните Балкани: Заби брадва в голямо дърво (обзор)

“Елпром Троян“ с технологичен скок в бъдещето

Поклонението пред паметта на Васил Левски в София през обектива на “Труд”

Чадърите в Бургас само от бяло до охра

Отпадат строителни такси ОП внесоха промени в Закона за устройство на териториите

Румен Радев: Днес сме република. Но чиста ли? Свята ли?

Йорданка Фандъкова: Васил Левски положи най-здравите основи на нашето историческо пробуждане

Как съдийка, командирована от Лозан Панов от Пещера в София, реши дело в негова полза

Вежди Рашидов се поклони пред паметта на Васил Левски

Тръмп се присмя на Опра Уинфри US лидерът зове тв водещата да се кандидатира за президент

Спас Гърневски: Фаловете на Валери Жаблянов са три и трябва да получи червен картон

Спас Русев: Надявам се на трофей още тази година

Петнадесетото издание на “Българската Коледа” събра близо 2,5 млн. лева

Главното мюфтийство изрази безпокойство от състоялия се Луковмарш в София

Тодор Василев, четвърти в листата на Коалиция “АБВ-Движение 21” за 16 МИР Пловдив: Ще работя за благоденствието на обикновените хора!

“Ще работя за благоденствието на обикновените хора!”, декларира политологът Тодор Василев, който е на четвърто място в листата на коалиция “АБВ-Движение21” в 16 МИР Пловдив град на среща със симпатизанти. “В личностните ми представи политиката винаги е трябвало да бъде в услуга на обществото, но когато днес светът достигна до тази точка на развитие, където за почти всички общности от хора е характерен сблъсъкът на взаимно отричащи се тенденции като глобализация, отчуждение, маргинализация, гняв, атеизъм, насилие, смирение, меркантилизъм, то изявата на личността е силно стеснена. Оттук произтича и болестта на самото общество, т.е. политиката в досегашното й практикуване не води до нищо добро”, допълни Тодор Василев. От всичко това е продиктувано решението му да влезе в активната политика, а именно нуждата от радикална промяна в практиката до днес.

“Тук иде реч за борба за малкия човек – този, на когото е нужно време за семейството, за почивка и за духовно израстване и социално подсигуряване. Точно тези неща днес са толкова дефицитни за индивида заради забързаността, продиктувана от горепосочените несъвместимости. Простичко казано, борбата ми ще бъде да върна времето на малкия човек – да стане отново добър, благоденстващ и съзидателен. Да живее в едно общество на устойчиво развитие, с грижа за Земята, с грижа за личността. Коалиция “АБВ-Движение 21″ ще се бори за коренна промяна в политиката на пазара на труда и социално-икономическата сфера – искаме да няма работещи бедни. Трудът трябва да бъде достойно и мотивиращо заплатен и социално осигурен – увеличаване на минималната работна заплата на 700 лв. в рамките на 4
години. Модернизирането на политиката на доходите и на данъчната политика е един от основните инструменти за това”, каза още политологът Тодор Василев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.