Тото от "Скандау" нападна Мегз (СНИМКИ)

Напоследък рапърът Тото от "Скандау" все по-често води онлайн "войни" с родните звезди.

След като описа Гери-Никол като евтина версия на Карди Би , той погна и Миглена Каканашева-Мегз, публикувайки в профилите си в социалните мрежи колажи с техните лица.

На единия кадър, Тото е поставил образа си върху този на бебе кукла, което Мегз държи. Оригиналният кадър дизайнерката сподели на 25-ти декември 2018-та, по случай католическата Коледа.

Колажът на певеца предизвика редица коментари, повечето от които бяха нападки към Мег и подигравки с целия й образ в социалните мрежи.

За другия колаж Тото е използвал най-известната сцена от анимацията "Цар Лъв" - моментът, когато Рафики вдига във въздуха Симба, за да го представи на всички животни - като лицето си е поставил върху Симба, а това на Мегз - върху Рафики.

"Върна й го" и "Тото велик си", бяха част от коментарите на последователите му.

Феновете на рапъра подозират, че подигравката му с дизайнерката е продължение на кавгите между тях от вече приключилото риалити "VIP Brother".

Към момента, самата Мегз не е коментирала нито един от кадрите на Тото. За разлика от нея, Гери-Никол, която Тото нагруби, му отговори публично в ефир .

Коментари

Задължително поле