Тото от "Скандау" нападна Гери-Никол

Истинска война се разяри в социалните мрежи между рапъра Тото от "Скандау" и певицата Гери-Никол.

Ден след като Гери-Никол пусна новата си песен "Шефе, шефе", рапърът сподели парчето в профила си във Facebook, добавяйки язвителен коментар към него:

"Когато си поръчаш Cardi B от Ali Express".

Причината Тото да свърза образа на Гери-Никол с този на американската рапърка Cardi B, е защото нашенката е нейна огромна фенка, като на някои от участията си дори е изпълнявала нейни песни.

Гери-Никол не остана безмълвна и отговори на певеца, наричайки го Юдослав, като прякора е игра на букви, тъй като истинското име на Тото е Йонислав, а очевидно певицата приема коментарът му като предателство.

"Юдааа, нали знаеш къде си те слагам! Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико", написа Гери-Никол в Instagram.

Малко по-късно, Тото публикува още два статуса, очевидно в продължение на "войната" между него и певицата.

В един от тях, Йонислав се подиграва с бащата на Гери-Никол, за когото стана ясно миналата година, че финансира клиповете на дъщеря си.

В другия пост, Тото се шегува с популярността на Гери-Никол, която побърза да сподели реакциите на феновете си от новата й песен, като по този начин да му покаже, че неговият коментар не влияе на успеха на парчето.

Само за 2 дни, песента "Шефе, шефе" бе гледана в YouTube близо 840 000 пъти.

Коментари

Задължително поле