Полицаи открили 5 кашона фойерверки и 10 димки на стадиона преди мача Арда-ЦСКА

Над 12 000 са имениците на Никулден във Варна

Убиец на фелдшера от Орешник остава в ареста

Русия и Турция ще подпишат договор за доставка на още ракети С-400 през 2020 г.

Каракачанов: Добри отношения с Русия, но не да бъдем третирани като малките деца на Балканите Морският център на НАТО ще бъде в Пункта за базиране -Варна, съобщи вицепремиерът

Д-р Светлана Поченкова: От болен бъбрек може да се куца Световно признатият остеопат поставя диагнози и лекува само с ръце

Георги Пройнов е изгоненият дипломат от посолството ни в Москва

Нападение срещу американска военна база в Сирия

Корнелия Нинова: Напусна ни една от най-ярките личности, творец с мисия и човеколюбие – Стоянка Мутафова

Съдят шофьор за смъртта на пешеходка Жената била прегазена от камион, починала 10 дни след инцидента

Свищов подменя уличното осветление с енергийно ефективно Финансирането в размер на 8,2 млн. евро е по Програма "Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност"

Всеки четвърти българин никога не е ползвал интернет 75.1% от домакинствата имат достъп до мрежата в домовете си

Безплатен курбан от пет вида риба и вино През 2020-та в града ще се родят повече момчета

Хулиган плаща 3 000 лв. обезщетение на полицай

МВР хвана 1330 шофьори, паркирали на места за хора с увреждания

ТОТО ТЕСТ – Коя е твоята късметлийска тото игра през 2019-та?

8 100 000 лева могат да бъдат спечелени в неделя от играта „ТОТО 2 – 6 от 49“ на Български спортен тотализатор. Това е втората най-голяма сума в историята на тотализатора, която ще превърне най-големия късметлия и в най-богатият тото милионер в България. Само веднъж джакпотът е достигал до почти 9 500 000 лева, но тогава беше разделен между двама печеливши.

Чудил ли си се коя игра на СПОРТ ТОТО е подходяща за твоята личност? ТOTO тестът ще ти помогне да решиш! Отговори на въпросите, пресметни точките и виж коя ТОТО игра е за теб!

1. Би ли се определил като постоянен човек?
А) Да – 5т.
Б) Не – 1т.
В) Понякога – 3т.

2. Вярваш ли в традициите?
А)Да – 1т.
Б)Не – 5т.
В)Понякога – 3т.

3. Търпелив ли си?
А) Да – 5т.
Б) Не – 1т.
В) Зависи от ситуацията – 3т.

4. Вярваш ли в късмета си?
А) Да – 5т.
Б) Понякога 3т.
В) Не – 1т.

5. Максималисист ли си? Обичаш ли да получаваш от всичко по много?
А)По скоро да – 5т.
Б) По-скоро не – 1т.
В) Зависи от ситуацията – 3т.

Отговори:
От 20 до 25 точки – Твоята игра е „ТОТО 2- 6 от 49“ – Ти си максималист и искаш от всичко по много. Непременно опитай късмета си за супер джакпота в следващото теглене. Попълни и пусни в тото пункта или онлайн своите шест щастливи числа. И не забравяй, че за хубавите неща в живота се изисква постоянство, така че не пропускай различните тегления. Само срещу още 20 стотинки можеш да увеличиш шанса си за печалба с играта ТОТО ДЖОКЕР и попълването на три позиции и три цифри във фиша.

От 15 до 20 точки – Твоята игра е „ТОТО 2- 6 от 42“ – Обичаш да печелиш, но си реалист. За теб е по-важно често и редовно да получаваш, отколкото да се целиш в най-голямата сума. Само срещу още 20 стотинки можеш да увеличиш шанса си за печалба с играта ТОТО ДЖОКЕР.

От 5 до 15 точки – Твоята игра е „ТОТО 2 – 5 от 35“ – Ти си традиционалист и обичаш да играеш с рождените дати на своите близки хора. Понякога имаш колебания в собствения си късмет, но не забравяй, че за да се случи нещо е нужно да вярваме в него. Бъди по-уверен! Щастие може да ти донесе и играта „ТОТО 2 – Рожден ден“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.