Варна губи над 900 млн. лв. при провал на летния сезон 25 000 работни места са в риск заради кризата с COVID-19

Пациентът с коронавирус от Казанлък е изписан

Мъж под карантина се разхожда из Кубрат, друг си пазарува по магазините

В Котел удължиха срока за плащане на данъците с отстъпка

Сезираха полицията за грубо отношение към доброволец

Иван Гешев: Доказателствата на СГП за пробива в системата за случайно разпределение на делата ще бъдат публични

Муфлонче се роди в санданския зоокът

Свлачище затвори временно пътя между Асеновата крепост и село Лясково

Община Благоевград дари защитни костюми и шлемове на МБАЛ-Благоевград

9 служители на реда са дали положителни проби за коронавирус

Болницата в Белоградчик блокирана

Гърция пусна телефон за психосоциална подкрепа

Бургазлии ръкопляскат на медиците и на българите от балконите си Тони Димитрова занесе на пенсионер рисунки от внучетата му

Парламентарната комисия по бюджет и финанси прие на второ четене актуализацията на държавния бюджет

Общо 15 899 теста за COVID-19 са направени у нас

Транс джендърите и децата В Британия призоваха за край на експериментите

През 2018-а направленията за смяна на пола са 2519

Британската служба Gender Identity Development Service (GIDS), която е специализирана върху идентифицирането на половете сред децата, прави „експеримент“ с пациентите си. Експертите предупреждават, че организацията изпраща стотици хора за хормонално лечение, без да разполага с достатъчно сведения за неговите дългосрочни последици.

Разговаряхме с петима бивши сътрудници на клиниката GIDS. Всички те са се оттеглили поради опасения, че предложената от организацията „медицинска намеса“ може да навреди на чувствителните деца, които просто не са определили сексуалността си. Събеседниците на The Times са взели решение за предписването на хормонални блокери, които спират сексуалното развитие. Повечето пациенти, които започват да приемат блокери на 16-годишна възраст, преминават към женски или мъжки хормони. Според специалисти децата и юношите са тласкани към промяна на пола, като не се дава време, за да се определят причините за дезориентацията им.

Оксфордският професор Карл Хенехан също се съмнява в безопасността на лекарствената терапия, практикувана от клиниката на GIDS. Според него това третиране е „подкрепено от доказателства с ниско качество и в много случаи изобщо ги няма.“

Междувременно, напоследък броят на младите хора, които кандидатстваха в клиниката на GIDS, се увеличи значително. Ако преди девет години броят на направленията е 94, то миналата година вече е 2519. А най-младият пациент е само на три години. „През последните две години чувствах, че на работа ме държеше чувството, че голям брой деца са в опасност. Бях там, за да предпазя децата от вреда“, каза един от уволнилите се експерти. „Този експериментален метод на лечение се извършва не само с деца, но и с много беззащитни деца“, добави друг събеседник.

Всичките петима души обвиниха лобистките трансджендърни групи, включително организацията Mermaids, за това, че те прокарват смяната на пола като панацея. Експертите също се оплакват, че са били принуждавани да предписват на млади хора хормонално лечение, което „драстично променя живота“, въпреки че не са намирали това решение за подходящо.

(Превод: „Поглед инфо”)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. В България показването на порно на деца е забранено, а във Великобритания и Норвегия ги оперират и им сменят пола още от 3-годишни. Нищо чудно, че мюсюлманите и черните полудяват там, те са диваци, но и не са свикнали да им оперират децата по поръчка от някакви гейове.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.