Строят апартаменти за възрастни хора

Броят на смъртните случаи от коронавирус в САЩ надхвърли 10 000

Коронавирусът предпочита мъжете

Франция съобщи за още 833 смъртни случая от Covid-19

Отмениха вечерния час в област Стара Загора

Ниските лихви повишават инвестициите в имоти Полша привлича много капитали

МЗ пуска Национална информационна система за борба с COVID-19

Пробват над 300 терапии за COVID-19

Българи от чужбина наемат жилища с виртуален оглед

Депутатите без заплата до края на извънредното положение

Депутатските заплати скараха партиите (обзор) Гуша за гуша и обиди на „Популист!”

Кирил Ананиев издаде заповед за забрана за влизане на чужденци в България

Отсрочват заеми на граждани до 6 месеца

Нови 636 жертви на коронавируса в Италия, но намалява броят на заразените

Министър Владислав Горанов: И работещите фирми ще ползват мярката 60/40 (обзор)

Три проекта одобри Младежка банка Велико Търново

След проведен конкурс за младежки идеи в Младежка банка Велико Търново са одобрени  3 проекта. Първият е „Младежи на мотори!? Да знаем как!“. Идеята на проекта е, чрез алтернативно образование и неформални срещи между възрастни и младежи да се повишат уменията и компетентностите на младите хора в различни теми. Сред тях са какво означава да си част от моторджийска група – мисия, визия, цел, ценности, принципи, правила на групата и добри нрави, грижа и поддръжка на мотоциклети, всички аспекти на здравето и безопасността като лични предпазни средства, безопасно каране на мотори и основни оф-роудски умения, включително за четириколесния мотор.

Втората разработка е „Здрави и активни със Стрийт фитнес“. Чрез популяризиране на Стрийт фитнеса, който е нов добиващ голяма популярност сред младите хора спорт, ще се изградят навици за здравословен и физически активен начин на живот като модел за превенция на различни форми на агресия и зависимости.
Третият проект е за провеждане на „Лятна академия за младежко предприемачество“. С него се цели младите хора, ангажирани в проектните дейности да придобият умения за това как да реализират идеите си, да стартират собствен бизнес, да бъдат иновативни и да формират успешни екипи.

Младежка Банка Велико Търново е екип от млади хора, които управляват собствен фонд за финансиране на разработки на техни връстници. Участниците в Младежка банка организират серия от фондонабирателни инициативи. Събраните средства 100 % се влагат във финансиране на проекти на деца и младежи в Община Велико Търново.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.