„Труд news“ с ново отличие

Хотелиерите наградиха редакцията за обективно отразяване на проблемите в сектора

Наградата е за пета поредна година

„Труд news” получи поредно признание за обективността си при отразяване на събитията, този път от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Медията грабна наградата за най-добро медийно партньорство с най-старата национално представена организация в туризма за поредна, пета година.

На бляскава церемония в София награди за дейността си през изминалата година получиха ресторанти, мениджъри, атракции, организатори на събития, фирми, мероприятия, сътрудничество с институции и партньори. Статуетките и грамотите на победителите бяха връчени от официални гости, представители на БХРА и дългогодишни партньори на организацията.

Чрез признанието за най-добрите в сектора искаме да отличим тези, на които се крепи браншът и да посочим добрите инвестиции заради които страната ни продължава да посреща милиони български и чужди туристи всяка година, както и да допринася за българската икономика, посочи председателят на УС на БХРА Георги Щерев.

БХРА е първата професионална организация в туризма, която връчва награди от 1996 година насам и наскоро чества 30 години от създаването си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм