На 17 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 17.11.2019

Жена е била ранена при въоръжен обир на газстанция в София

Хиляди се събраха на протест срещу Николас Мадуро във Венецуела

Зловещият Какамо – между легендите и историята Каменното орлово гнездо сякаш е обитавано от призраци

Конят, който предизвика катастрофа със 7 ранени, е безстопанствен

Родителите на починалото 3-годишно дете: Лекарите виждаха, че умира

Към „историята си” добавяме истерия След Паисий, комай нищо

Над 200 000 протестират в Прага срещу чешкия премиер Андрей Бабиш

Над 100 души са арестувани по време на протест на „жълтите жилетки“ в Париж (СНИМКИ и ВИДЕО)

Куфарът, стреснал търновци, се оказа празен

Ивелин Попов слага край на кариерата си в националния отбор по футбол

Кола се удари в полицейски джип в Ямбол

Вицепремиерът Каракачанов: Предложението ни е първият ден от болничните да не се плаща, парламентът ще решава

Соня Йончева – свръхестествен глас в човешко тяло

Тулиум лазер 200 вата помага на мъжете да махнат катетъра и да уринират нормално

И в четирите филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия.

Аденомът на простатата може да затрудни уринирането до степен да го блокира. В масовия случай това се случва изненадващо. В рамките на няколко дни до седмица струята на урината прогресивно намалява, посещенията в тоалетната зачестяват и се удължават. Уринирането e на капки и се стига да остра задръжка или невъзможност урината да се отделя самостоятелно. Изходът е поставяне на катетър – специална тръбичка, която свързва пикочния мехур с канала и осигурява безпрепятствено извеждане на урината. За да избегнете тази опасност, проверявайте поне веднъж годишно състоянието на простатата си.

За мъжа с увеличена простата поставянето на катетър е сред най-големите неудобства, които могат да му се случат. Дори да пренебрегнем наличието на чуждо тяло в организма, той непрестанно е преследван от усещане за собствената си нечистоплътност, както и за ограниченост в движенията. Дискомфортът е денонощен. Но това не е най-важното. По-неприятно е, че катетърът „отваря вратата” на инфекциите. Чувство за парене, болка в таза, сърбеж и зачервяване на кожата около катетъра са част от оплакванията, изискващи постоянно лечение. И така минават месеци и години в нежелано съжителство с катетъра.

Еднократна операция с Тулиум лазер 200 вата премахва катетъра и възстановява нормалното уриниране със силна, непрекъсваща и бистра струя. Излишната тъкан на простатата се изпарява безкръвно, точно, без травма, без режещи инструменти. Само със силата на лазерната енергия.

Тулиум държи първенството за прецизност в лазерната простатна хирургия на разумна цена. За пръв път лазер е толкова щадящ към околните тъкани. Това се дължи на най-ниската степен на проникване в тъканта – само 0,2 мм. Сравнено с Тулиум 200 вата, в България няма по-мощна лазерна система, а това означава, че могат да бъдат оперирани всякакви размери на жлезата. Лазерната хирургия е подходяща дори за мъже с влошено общо здравословно състояние (като напр. диабет, поставен байпас, прием на антикоагуланти и др.), които не могат да бъдат планирани за стандартна операция. Така тези мъже имат шанс отново да уринират нормално.

След изпаряването на простатата внушително се променя струята на урината – тя е силна, непрекъсваща и без затруднения. Намаляват нощните ставания като постепенно изчезват. А мъжете, живели с катетър, след операцията нямат никаква необходимост от него. Високотехнологичните операции се извършват в трите филиала на Лейзър Мед в страната, а отскоро и в Белград, Сърбия – четвъртият филиал на веригата.

В Лейзър Мед – София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

За повече информация:
тел. 02 4 760 760
моб. 0899 52 11 01
www.lazermed.bg

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.