Турските моми луднаха по актьора Беркай Вели

Актьорът с гаджето си Лара

Емре от "Не ме оставяй" в живота люби балерина

Многосерийна драма разплита семейна тайна

Турският сериал "Не ме оставяй“, който скоро се завъртя по NOVA,  е многосерийна драма която разказва на зрителя историята на заможното семейство Саяр.

Арзу е жена на средна възраст, която има щастлив брак със съпруга си Дженгиз. Радват се на двама синове - Тарък и  Емре. По-малкият от тях -Емре, се връща у дома, след като е завършил медицина в САЩ.

Отдавнашната приятелка на Арзу - Есин, им идва на гости и това променя живота на семейство Саяр, защото тя е единственият човек, който знае кой всъщност е истинският баща на Тарик. Това е неин братовчед, който навремето обезчестява Арзу, докато са студенти, и я изоставя. Есин решава да се възползва от  тази тайна, за да манипулира приятелката си с цел да постигне охолен живот за дъщеря си, планирайки да я омъжи за Емре. Той обаче се влюбва в бедното момиче Зейнеп и дръзко развява знамето на бунт пред семейството си. 

Това се превръща в преломен момент за всички и е един от поводите за огромно напрежение в хода на повествованието в  сериала "Не ме оставяй".

С превъплъщението си в образа на д-р Емре Саяр, младият актьор Беркай Вели става изключително популярен в Турция, а после и в страните, в които  сериалът е купен. 

Беркай Вели е роден през 1993 г. Завършил е театралния отдел на Държавната консерватория в университета Хачеттепе в Анкара.  Преди да даде живот на героя Емре, участва в театралните пиеси "Великият султан" и "Прикованият Прометей.

Превръщайки се в звезда с излъчването на "Не ме оставяй" в Турция, зрителите, особено младите момичета, проявяват неистов интерес към  личния живот на актьора.

Любовта на Емре и Зейнеп в поредицата  е толкова убедителна, че актьорите Беркай Вели и Съла Йозлем Йонемли стават най-обсъжданата екранна двойка през 2018 г.

Тогава турските медии разкриват, че  в реалността, Беркай Вели е лудо влюбен в момиче на име Лара Тюркоглу. Тя е завършила отдела за балет в Държавната консерватория на университета „Хачеттепе“ в Анкара, в който е учил актьорско майсторство  Беркай Вели.

Коментари

Задължително поле