Турците не харесват третия сезон на "Обещание"

Емир подозира Фериде в нечисти намерения.

Джансу Туман (Феридe) извади лош късмет

Емир постепенно се сближава със сина си

Новите епизоди на "Обещание", в които красивата Йозге Яъз вече не играе, разочароваха феновете на сериала в Турция. Много от тях дори се отказаха да го гледат, споделяйки в социалните мрежи, че без Рейхан, са загубили интерес към  поредицата.

По всичко изглежда, новата актриса Джансу Туман ( Феридe) извади лош късмет със влизането си в третия сезон на "Обещание", тъй като всички я сравняват с Йозге Яъз.

Преди да се слее със света на киното, Джансу Туман Кансу е работила в областта на молекулярната биология. След това учи актьорско майсторство в Художествената академия на Осман Ягмур Дерели. 

За първи път актрисата се появява по телевизията през 2015 г. в сериала "Опасни улици", а след това и в популярните поредици "Любов под наем" и " Малки убийства ". 

Миналата година Джансу Туман  се снима в телевизионния сериал " Учител ", но напуска проекта, тъй като един от режисьорите на "Обещание" - Айхан Озен, й предлага главната женска роля в третия сезон. Така тя се превъплъщава в образа на Фериде, която ще върне Емир към живота след смъртта на любимата му Рейхан.
След две седмици принудително спиране на снимките на "Обещание" в Турция, заради разболелия се от коронавирус актьор Джан Верел( Кемал), екипът отново продължава работа.

Напрежението около развитието на сюжета ще се засили, когато в клопката на меркантилна и подла жена ще попадне бащата на Емир - Хикмет Тархун. Но за това по-нататък...

Емир започва да проявява интерес към сина си Ийт, но продължава да подозира Фериде в нечисти намерения и ще следи всяка нейна стъпка.  От друга страна, опасността от миналия живот на Фериде наближава имението Тархун. 

Междувременно майката на ослепялата Нарин започва да търси истината за случилия се инцидент. И една открита перла от сватбената рокля на дъщеря й, подсказва, че това не е нещастен случай -  тук е намесена  Кумру.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали