УЕФА подгони Серхио Рамос

Вероятността Серхио Рамос да изгори за повече от един мач в Шампионската лига се увеличи. Дисциплинарната комисия на УЕФА започна официално разследване на жълтия картон, който капитанът на „Реал“ получи в 89-ата минута при 2:1 над „Аякс“. Миналата седмица халфът на „Валенсия“ Джофри Кондогбия бе наказан за 2 мача, защото умишлено си изкара картон срещу „Селтик“ - за бавене на времето при 2:0. Сега Рамос направи същото заради реванша срещу „Аякс“, но почти сигурно ще изгори и за първия четвъртфинал, ако шампионът продължи. Защитникът сам си призна в тв интервю на стадиона, а после се опитва да обясни, че не е разбран.

И докато очаква думата на УЕФА, си избра най-скъпата кола от целия „Реал“. Спонсорът „Ауди“ дарява футболистите с по един от своите бисери – по избор. Рамос посегна към модела А8 50 TDI quattro, който струва 100 655 евро. Само за сравнение - футболист №1 в света за 2018 година Лука Модрич бе доста по-скромен. Хърватинът взе Q7 50 TDI quattro, чиято цена е „само“ 74 110 евро.

Вратарят Тибо Куртоа е един от новите в списъка за нови коли в „Реал“. Но белгиецът смени и жената. Освен с Audi Q8 50 TDI quattro като на Тони Кроос и Дани Карвахал вратар №1 в света за миналата година вече е в едно легло с модела Алба Карильо. Доскоро тя беше омъжена за тенисиста Фелисиано Лопес, а после ходеше с мотоциклетния пилот Фонси Нието. Миналия април Куртоа се разведе със съпругата си Марта, от която има две деца. Аферата с Алба започнал около коледните празници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят