Уилям и Хари скочиха срещу медийни обиди

Принцовете Уилям и Хари отрекоха публикации, според които Меган е била наранена от грубото отношение на брата на съпруга си.

Братята обидени от публикуването на фалшива информация

Отрекоха да са в хладни отношения

Британските принцове Уилям и Хари излязоха със съвместно изявление, в което заклеймиха публикувана в медии „обидна” информация за влошените им отношения, предаде Би Би Си.

Повод за изявлението им стана материал във в. „Таймс”, според който Хари и Меган Маркъл са били отблъснати от тираничното и грубо отношение на Уилям и заради това решили да се оттеглят от ролите си на висши членове на британското кралско семейство. За това те обявиха в сряда, без преди това да се консултират и дори да уведомят роднините си.

„Въпреки ясните опровержения, британски вестник днес пусна фалшива информация със спекулации за отношенията между херцога на Съсекс и херцога на Кембридж”, гласи изявлението, издадено от канцелариите на Уилям и Хари. И допълва: „За братя, които са толкова ангажирани от проблемите на психичното здраве, използването на провокативен език по този начин е обидно и потенциално вредно”.

Изявлението на принцовете бе направено преди свиканата днес от кралица Елизабет II среща, на която трябва да се обсъдят подробности за бъдещите роли на Хари и Меган след „Мегзит”, както бе наречено оттеглянето им.

 

Кралицата се опасява, че могат да дадат искрено интервю

Херцозите на Съсекс се местят в Лос Анджелис

Екипът на Меган е в контакт с Опра Уинфри

] Според запознати Меган Маркъл не смятала да позволява повече да й затварят устата.
Според запознати Меган Маркъл не смятала да позволява повече да й затварят устата.

Дългосрочният план на принц Хари и Меган Маркъл е да се преселят за постоянно в САЩ, но не и докато Доналд Тръмп е президент на страната, съобщи в. „Дейли мейл”.

Изданието се позовава на техни прия­тели, според които херцозите ще живеят първоначално едновременно в Канада и Великобритания, но след това планират да създадат дом и бизнес в Лос Анджелис.

„Дейли мейл” съобщи и за друга тревога, която е налегнала кралица Елизабет Втора покрай „Мегзит”. А именно, че ако Хари и Меган не останат доволни от условията на бъдещите си роли, които кралският двор ще им предложи, могат да дадат пространно тв интервю, в което откровено да разкажат за неволите си. Твърди се, че пиар екипът на Меган вече е разговарял с US звездата Опра Уинфри, а също и с американските канали ABC, NBC и CBS.

Коментари

Задължително поле