Ученици от Велико Търново събират средства за лечение на учителка

​​​​​Възпитаници на учителка в СУ "Емилиян Санев" във Велико Търново събират средства за лечението. 63-годишната дългогодишна преподавателка по английски език е с онкологично заболяване. В момента се лекува в болница Джон Хопкинс, Анадолу Медикъл, гр.Истанбул. 

"През изминалите месеци Цветанка Пенчева премина през 6 курса химиотерапия. Скоро предстоят контролни изследвания и скенер, които ще дадат представа на лекарите какъв да бъде следващият етап на лечението.
Нашето желание е чрез детската усмивка да дадем надежда за живот на любимата си учителка", споделят учениците, които са инициирали дарителска кампания.

С подкрепата на Община Велико Търново на 5 юни от 17:00 до 20:00ч в парк "Дружба" в старата столица, младежите са подготвили благотворителна акция. 

"Предвидили сме забавления както за по-малките, така и за по-големите деца. Организираме благотворителна фотосесия за деца и родители със специално изработен кът за снимки, с любезното съдействие на Kalushkov photography и Merian events. Ще има благотворителна излoжба на детски рисунки на учениците от IV"б" клас с профил Изобразително изкуство при СУ "Емилиян Станев", с учители Симона Попова, Петя Янкова и София Недялкова. Аниматорите от детски център "Роси" ще се погрижат за настроението на децата с игри, танци, музика, моделиране на балони и рисунки по прекрасните детски лица.

Благодарим ви, ГОЛЕМИ СЪРЦА, че сте част от нашата мисия!", заявяват в призива си учениците.

Дарителска сметка:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG05FINV91501317517474
Титуляр: Цветанка Петрова Пенчева

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони