Премиерът Борисов: Създаваме ново звено – независим прокурор, който разследва и не докладва на главния прокурор

Стабилно е състоянието на пострадалите при авария в цех за биогаз в ямболското село Симеоново

Заледени пътища и катастрофи затрудняват трафика

Дара Екимова снима гаджето си в коледна песен

Тръмп призова Световната банка да преустанови отпускането на кредити на Китай

Верижна катастрофа на „Цариградско шосе“

Какво заплашили служителите на “Топлофикация” в случай на неповишаване на заплатите им?

Американските власти задържаха шестима граждани на Саудитска Арабия за стрелбата във Флорида

Вижте какво ще е времето днес

2/3 от поискалите обезщетение от „Томас Кук“ ще го получат до неделя

Засилени мерки за сигурност преди 8 декември

Прощална премия от Боби Михайлов

Осем извода за икономическата политика България получи по-висок кредитен рейтинг

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 7 декември 2019

Дневен хороскоп на Алена за събота, 07.12.2019

Ученици от Павликени посетиха народното събрание по покана на депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова

Близо 40 ученици от най-голямото училище в община Павликени СУ „Бачо Киро” имаха възможност да наблюдават на живо дебатите в пленарна зала на Народното събрание и да се запознаят с работата на народните представители. Посещението на младежите в парламента се осъществи по покана на великотърновския народен представител Станислава Стоянова.

Сред групата посетители бяха и възпитаниците на кръжок към Центъра за подкрепа и личностно развитие в Павликени, наречен „Училище за лидери“. Чрез опознавателна обиколка в сградата на НС, учениците от Павликени се запознаха с историята на българския парламент и парламентаризъм. По инициатива на Станислава Стоянова учениците се срещнаха и разговаряха с председателя на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, както и с народните представители инж. Клавдия Ганчева, Тома Биков, Радостин Танев, Васил Цветков и Ирена Димова.

Великотърновският народен представител Станислава Стоянова, която е член на Парламентарната комисия по образование и наука, поддържа интензивни контакти с образователните институции в цялата Великотърновска област. Поканата за посетителска група от ученици бе отправена към ръководството на СУ „Бачо Киро” още в края на предходната учебна година, когато гости на Станислава Стоянова в парламента бяха възпитаници на друго голямо училище в Павликени – ПГАТ „Цанко Церковски”.

В организацията и подготовката на посещението участваха и общинският съветник от ОбС Павликени Венцислав Георгиев и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в Павликени, в лицето на нейният секретар – Георги Филипов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.