Фарук от „Завинаги“ прелюбодейства в нов проект

Йозджан Дениз е главен герой в “Дълго те чаках” 

Партнира му младата Ирем Хелваджъоулу

След приключване на снимките на сериала “Завинаги”, който сега се гледа с огромен интерес у нас, екранният Фарук Боран си даде принудителна почивка заради коронавируса, но не стоя със скръстени ръце. Докато бе затворен вкъщи, заедно с бившата си съпруга Фейза Актан и синът им Кузей, Йозджан Дениз написа сценарий и засне филм. На Фейза ѝ се наложи да се пробва като актриса, тъй като именно на нея ѝ бе отредена главната роля. Съдейки по кадрите, които се появиха от импровизираната снимачна площадка в дома на Йозджан Дениз, по лицето на Фейза Актан имаше доста синини, което подсказа, че филмът засяга домашното насилие.

Наскоро актьорът се завърна на снимачната площадка като главен герой в новия турски сериал на Star TV - “Дълго те чаках ", който разказва истинска история. Първият кадър бе направен лично от Йозджан Дениз. В лентата му партнира младата Ирем Хелваджъоулу, спечелила любовта на турската публиката с ролята на Нефес от сериала “Ти разкажи, Черно море”, а у нас е позната като Нурбахар хатун в най-успешния турски исторически сериал “Великолепният век”.

Ирем е с 18 лета по-малка от 48-годишния Йозджан, но в последните години той винаги играе с доста по млади от него актриси. Пример за това е и сериалът “Завинаги”, в който си партнира с Аслъ Енвер, която е на 36.
Страстна любовна история, простираща се от Ерзинджан до Катар, от Катар до Истанбул, е в основата на историята в “Дълго те чаках”.

Кадир /Йозджан Дениз/ е бизнесмен, който е изградил свой живот далеч от семейството си, а Айлиз е фотографка, израснала без баща, но здраво стъпила на земята. В неочакван момент Кадир и Айлиз се срещат и помежду им пламва голяма любов...

Йозджан Дениз, който в момента гледаме като Фарук Боран в сериала “Завинаги”, е получил предварително 5 милиона турски лири (700 хиляди долара) от продуцентската компания “Скала Медия” за участието си в новия проект “Дълго те чаках”, твърди вестник “Акшам”. Актьорът е направил свои поправки в сценария и се е заел с дизайна на поредицата.

Що се отнася до екранната партньорка на Йозджан Дениз в новия проект, за първи път тя се включва с малка роля в полицейска драма “Анкарска полиция”, когато е на 20 години. Най-успешната ѝ изява на екран до момента е в най-гледания сериал през изминалия телевизионен сезон в Турция - “Ти разказвай, Черно море”. В него тя вдъхва живот на първата главна роля в кариерата си - Нефес, бягаща от мъжа си насилник жена.

Коментари

Задължително поле