"Ференцварош" се плаши от себе си

Победите в контролите плашат "Ференцварош" преди сблъсъка с "Лудогорец" в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Унгарският първенец записа 8 победи в 9 двубоя, като се отчете с впечатляваща голова разлика 26:2.

"Това, че записахме толкова много победи може да ни направи несигурни в първия мач с българите - отчете Серхий Ребров, треньор на "Ференцварош". - Опитахме да играем с различни играчи, които пусках на много позиции. Пробвахме формации, с които да видим какво можем и къде бъркаме. Не е важно какви резултати постигнахме в контролите, заради това се надявам играчите да го разберат преди официалните срещи".

В шампиона на Унгария демонстрираха своето раздразнение от факта, че клубът има по-малък бюджет от "Лудогорец". Нещо, което бе изтъкнато от медиите в страната в последните дни.

"Ако някой си мисли, че българите са фаворити, заради това, че разполагат с повече средства, се лъже - каза Ороз Пал, главен изпълнителен директор във "Ференцварош". - Играчите, които имаме, балансират нещата, повярвайте ми".

"Лудогорец" е в Будапеща от вчера. Тимът замина за Унгария още по обяд. Малко след като тимът отлетя, се разбра, че в полезрението на шефовете е белгийският нападател Джани Бруно. 27-годишният стрелец, който има италиански паспорт, записа 13 гола и 4 асистенции в 35 мача на „Серкъл Брюж“ през миналия сезон, но вече е свободен агент, след като договорът му изтече и той отказа да го поднови.

Коментари

Задължително поле