Филип Киркоров прогони икономката си

Филип Киркоров си търси нова икономка.

Уволни леля Люси заради напреднала възраст

Звездата не вдига телефона си за помощницата

“Разводът” на Филип Киркоров с известната му домашна помощница Люси се обсъжда няколко месеца от мнозина. Сега самата тя взе думата и разказа какво е причинило нейното напускане на дома на краля на поп сцената.

Звездният асистент Людмила Дороднова работи за Филип Киркоров около 30 години. През това време тя свикна много с поп звездата и стана като родна баба на децата му. Людмила твърди, че много обичала и Филип и се отнасяла с него като със собствен син. Имало обаче причина, поради която им било съдено да се разделят.
Жената е сигурна: уволнена е заради възрастта си. Очевидно е започнала да се грижи по-малко активно за къщата на артиста. “Дойде времето. Трябваше да се разделим. Това просто означава, че вероятно сме уморили един от друг”, казва Дороднова.

Сега Люси, както я наричат в пресата, живее в едностаен апартамент. Известно е, че Дороднова няма деца и съпруг, но това изобщо не я притеснява: “Не съм създадена за семейство. Не знам защо, но ми провървя в личен план.”

Известно е, че след уволнението, Киркоров помогнал на Дороднова с пари, но звездната домашна помощница не посочва точната сума. Тя имала много скъпи подаръци от бившият си работодател, но нямало да ги продаде.
Дороднова не крие, че знае много за Пугачова и Киркоров, но няма да направи разкрития. “Бих получила много, ако напиша книга за двамата”, признава Людмила.

На бившата домашна помощница особено є липсват децата на Киркоров - 9-годишните Ала Виктория и Мартин. Досега те подаряваха на любимата си Люси картички за Нова година, но този път нямало новини от тях. Дороднова решила сама да се свърже с децата, набрала номера на Филип, но певецът така и не є отговорил.
“Децата никога не са виновни за нищо, така че... аз просто... не знам”, казва с тъга Людмила. Тя изобщо не се отделяла от малчуганите на известния певец. Твърди, че самият Киркоров бил много непосредствен: “Филип е като едно голямо дете. Той и децата заедно се забавляват и играят.”

По-рано в едно от интервютата си Дороднова заяви, че Киркоров няма да я върне на предишната позиция и вече се оглежда за нова асистентка. “Той търси нова икономка, която да е по-млада, по-жизнена. Може би някой му е прошепнал нещо за мен. Не знам. Но аз много обичам Филип ", признава Людмила.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес