Зам.-кметът Евгени Крусев: До месец започва ремонтът на столичния булевард “Арсеналски”

Как се прави КЕКС Популярната песен ни дава повод да споделим световни рецепти за сладкиши

Жерар Депардийо даде своя глас за президент на Русия в Париж

Президентът на Сирия Башар Асад посети сирийските военнослужещи в Източна Гута

“Черно море” забрави как се бие

Силният вятър остави три села в Ловешко без ток

ЦИК на Русия: Към 17 ч. избирателната активност за президент е достигнала до 51,9%

Борис Джонсън: Великобритания трябва да се насочи към проверка на богатство, свързано с Кремъл

Моуриньо оплю играчите на “Юнайтед”

Франция не признава изборите в Крим за руски президент

Затруднен трафик в Румъния заради обилни снеговалежи и леден дъжд

Екатерина Захариева връчи “Златна лаврова клонка” на изпълнителния директор на ЕВРОПОЛ

Кукери освободиха Стара Загора от злите сили

Властите в Украйна възпрепятстват гласуването на руски граждани в Киев и Харков

Маскирани трошиха рейсове с бухалки

Фотоизложба „Европа в моя регион 2017“ редят в Благоевград

Фотоизложба „Европа в моя регион 2017 “ ще бъде подредена във фоайето на зала „Яворов“ в Благоевград на 25 април от 11:00 часа. С експозицията се поставя финала на едноименния. Изложбата е посветена на 10- годишнината от присъединяването на България към ЕС и 5 години стартиране дейността на Центъра.

Във фотоподредбата участват снимки, които показват обекти, различни събития, дейности от изпълнени/изпълнявани проекти с финансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове на територията на област Благоевград. През погледа на обектива, участниците в конкурса показват 14 области в Благоевград и настъпилата промяна в регионите.

Ще бъдат връчени награди на победителите – 1-ва награда – дигитален фотоапарат, 2-ра награда – дигитална фоторамка и 3-та награда – външна батерия за мобилен телефон. Всички участници ще получат грамоти за участие и поощрителни награди.

Фотоконкурсът бе част от националната програма под мотото „Заедно за Европа 2017“. Кампанията бе посветена на още и на 60- годишнината от създаването на Европейската икономическа общност и Европейския социален фонд.

Конкурсът протече при голям интерес, в периода 10 март – 22 април, като повече от 1000 души са разгледали вече албума на конкурса в страницата на ОИЦ във Фейсбук и са изразили с харесване подкрепата си за предпочитаните от тях снимки.

Целта на организаторите е да се привлече вниманието на широката общественост върху приноса на Европейските фондове за развитие на региона на Благоевград и подобряване живота на хората в него. Организатор и домакин на фотоизложението е екипът на Областен информационен център- Благоевград.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.