„Фрагментирани истории: София-Берлин“ Проект на сдружение "Толкова близо, толкова далече" показва творби от съвременни български и немски художници

Фрагменти от световете на съвременни български и германски художници ще бъдат представени в София и Берлин. Първа стъпка на проекта „Фрагментирани истории: София-Берлин“ на сдружение „Толкова близо, толкова далече“, е изложба в София.

От 6 юли в Музея за история на София и от 7 юли в Гьоте институт-България ще бъдат изложени творбите на 17 немски артисти от берлинската артсцена, които работят с разнообразни медии – живопис, фотография, видео и инсталации. Експозицията в двете пространства ще продължи до края на юли.

Между 29 септември и 22 октомври в Берлин с изложба в галерията на Съюза на берлинските художници ще бъдат представени 16 български съвременни артисти с техни концептуални творби, живопис, обекти и инсталации.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.