На 26 април 2019 да почерпят

Пиенето на алкохол подобрява паметта

Във Върховния административен съд е постъпила жалба срещу решението на ЦИК за избор на доставчик на машините за гласуване

Китайска база на Марс отворена за посетители Съоръжението се намира в пустинята Гоби

Местят финала за Купата през уикенда

„Медицински надзор“ започна проверка по случая с мъжа, който почина вчера пред Пета градска болница

Путин: КНДР се нуждае от гаранции за сигурност Първата среща на върха Москва-Пхенян продължи над 5 часа (обзор)

Полицията в Шри Ланка е арестувала трима души и е открила гранати в Коломбо

Милиони губи хазната от сивия сектор в строителството Не можем да вдигнем заплатите при търгове с критерий най-ниска цена, категорични са от бранша

Йозджан Дениз и Аслъ Енвер пяха в Израел

„Труд Уикенд“ – един вестник за празниците

Армията „окупира” София за 6 май Близо 1000 души набиват крак на жълтите павета на Гергьовденския парад

Данъчните провериха 1800 заможни българи Получиха информация за 51 купени автомобила в чужбина

Двама души са загинали при стрелба в Москва

Мехмед изоставен заради липса на пари (обзор) Намереното бебе в Пловдив без малко да загине на паркинг

Хоби-кулинари готвят без остатъци Шеф Андре Токев с майсторски урок за участниците

Петнадесетте най-добри хоби-готвачи в петия сезон на предаването „Мастършеф“ се изправят пред предизвикателството да готвят без остатъци. Това ще бъде задачата за участниците, които ще отидат на стрес тест тази вечер, от където един от тях ще бъде изпратен директно на елиминация.

Предизвикателството, възложено от журито, съставлявано от шеф Андре Токев, шеф Петър Михалчев и шеф Силвена Роу, е за минимален боклук, с потенциала костите и обелките да се превърнат в героите на едно ястие. Непрофесионалните кулинари ще разполагат с базови продукти, достатъчни за приготвянето на едно ястие, а оценката им ще се формира по точковата система. Журито ще оценява вкуса, външния вид и количеството неизползвани суровини.

Първата задача на 15-те претенденти за 100 000 лева е да се представят по възможно най-добрия начин за 60 минути и пълна свобода за избор на рецепта със скритото под мистериозната кутия. Шефовете ще опитат трите най-добри чинии. Победителят ще получи правото да се бори за имунитет и сам да избере своите противници.

Петима участници ще имат шанса да видят отблизо майсторски умения от шеф Андре Токев.  „Кулинарният патриарх“ на „Мастършеф“ ще демонстрира своя прочит на канелони от целина, пълнени с телешки дроб, гарнирани с песто от тиквени семки и пюре от карфиол.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.