Бърни Сандърс се отказва от надпреварата за президент на САЩ

Хиляди хора горят с платени почивки Много туроператори могат да бъдат заличени заради прекратени застраховки

Над 60 000 починали от коронавируса в Европа

ЕК одобрява схема за гаранция от 255 млн. евро за малките и средните дружества в България

Захариева: Парите за „такса“ коронавирус ще бъдат върнати на гражданите

Тълпи на пазарите въпреки карантината Търговци и клиенти не ползват маски и ръкавици, показа проверка на “Труд”

Лондон не планира да сваля мерките

ДДС при продажба на недвижим имот

75-годишен мъж дари пенсията си на болницата в Чирпан

Българин отказа да си сложи маска в магазин във Виена и заплаши служители с отвертка, задържаха го

Отсрочват заеми до 3 или до 6 месеца Банките преценяват според досието на клиента

Шофьорът на камиона-ковчег от Есекс се призна за виновен

Путин с нови мерки за подпомагане на гражданите и бизнеса на Русия

Президентът Радев пусна промените в Закона за извънредното положение и в бюджета

За 15 дни вдигнаха на крака жена с COVID-19 39-годишна излекувана в Бургас

Хоби-кулинари готвят без остатъци Шеф Андре Токев с майсторски урок за участниците

Петнадесетте най-добри хоби-готвачи в петия сезон на предаването „Мастършеф“ се изправят пред предизвикателството да готвят без остатъци. Това ще бъде задачата за участниците, които ще отидат на стрес тест тази вечер, от където един от тях ще бъде изпратен директно на елиминация.

Предизвикателството, възложено от журито, съставлявано от шеф Андре Токев, шеф Петър Михалчев и шеф Силвена Роу, е за минимален боклук, с потенциала костите и обелките да се превърнат в героите на едно ястие. Непрофесионалните кулинари ще разполагат с базови продукти, достатъчни за приготвянето на едно ястие, а оценката им ще се формира по точковата система. Журито ще оценява вкуса, външния вид и количеството неизползвани суровини.

Първата задача на 15-те претенденти за 100 000 лева е да се представят по възможно най-добрия начин за 60 минути и пълна свобода за избор на рецепта със скритото под мистериозната кутия. Шефовете ще опитат трите най-добри чинии. Победителят ще получи правото да се бори за имунитет и сам да избере своите противници.

Петима участници ще имат шанса да видят отблизо майсторски умения от шеф Андре Токев.  „Кулинарният патриарх“ на „Мастършеф“ ще демонстрира своя прочит на канелони от целина, пълнени с телешки дроб, гарнирани с песто от тиквени семки и пюре от карфиол.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.