Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат пестеливи, Раците да не очакват приходи

ОВЕН

Не ви съветвам  почивния ден да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с най-обикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена криза в материално отношение, а и ретроградния Меркурий наказва. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с партньора си. Ежедневните ви задължения и недоволството на вашите близки не са причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Заредете се с воля и решителност и променете поне малко навиците си. Въпреки шансовете за приходи, денят е почивен и неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Меркурий е ретрограден. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване. Не се надявайте на запознанство с подходящ партньор, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви отношения не са хармонични, но причината е в неясното бъдеще на вашата връзка. 

БЛИЗНАЦИ 

Общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас почивен ден, заради планираните отговорни служебни задачи. Възможни са загуби, заради забавяне на завършването им в срок или ваши грешки. Бъдете пестеливи заради влиянието на ретроградния Меркурий. В близките дни не очаквайте приходи. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност в партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради закъснението ви. Трудно ще докажете невинността си. По-добре не опитвайте и се откажете от сексуалните удоволствия тази вечер. 

РАК

Денят е почивен, но е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи, дори от стари, отдавна завършени задачи. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги, няма да успеете да ги успокоите, но ретроградният Меркурий е на ваша страна. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимия си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. От вас зависи да избегнете краят на романтична връзка и липсата на сексуален живот за неопределено време заради поведението ви в този ден. 

ЛЪВ

Оценявайте реално действията на околните в почивния ден. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции не е благоприятно за вас, особено при изискванията на ретроградния Меркурий. Посветете вечерта на семейството си, на партньора и на децата си. Близките ви очакват от вас повече внимание, а също и са готови да ви създадат приятна емоция, ако отидете с тях на ресторант и се повеселите. Сексуалните удоволствия са най-добрия начин да приключите с добро настроение днешния ден. 

ДЕВА 

До обед  в почивния ден не уговаряйте срещи, няма да са успешни и ще ви изнервят, а си имате и друга работа. При запознанства, не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения заради ретроградното движение на Меркурий.  Вечерта очаквайте полезни делови срещи. Не обръщайте внимание на дребните неприятности. Не са изключени неочаквани промени в личните ви отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано и ви е наранила дълбоко и непоправимо. Естествената ви реакция е отказът ви от интимни мигове и сексуални наслади, не само заради изневярата, а и заради нараненото ви его. 

ВЕЗНИ 

Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране, а и Меркурий е ретрограден. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си, на приятни емоции и спокойни разговори. Бързо и почти безпроблемно сложете край на потискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Предстои ви труден почивен ден заради ретроградния Меркурий. Отложете срещите си и новите запознанства. Не е изключено да се почувствате виновни, заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на вашето работно място. Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разходи, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс. 

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете и дали този ден е подходящия. Не сядайте зад волана, особено при ретроградното движение на Меркурий. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и става около вас. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. Не избързвайте със сексуалните контакти, ако целите да съхраните отношенията си, защото може да станат причина за неочакван обрат. 

КОЗИРОГ

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна въпреки почивния ден и забраната на ретроградния Меркурий. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. В личните отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми в брака. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая. 

ВОДОЛЕЙ 

Работата ви отегчава с еднообразието си и дори в почивния ден сте готови за промени в професионален план в противоречие на изискванията на ретроградния Меркурий. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения и разногласия с партньора си, ако пренесете лошото настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не се ядосате на партньора си, че ви пита защо сте с кисела физиономия. 

РИБИ

Пазете се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби преди края на месеца, като поставят началото в почивния ден. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате дори и при ретроградното движение на Меркурий. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп