Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат самокритични, Раците да не се главозамайват

ОВЕН

На работното място съхранете спокойствието си, ако се окаже, че в почивния ден сте сгрешили и ви критикуват. Случва се. Не сте изключение. Поправете грешката си още днес. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Финансирането на нови проекти не е желателно. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни в почивния ден, особено при провеждане на разговори с вашите колеги. В края на работния ден не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от страна на брачния ви партньор. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. несемейните да не отказват познанства и срещи.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете самокритични в почивния ден, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако искате да промените изцяло дейността си, не го правете днес. Със задълженията си на работното място се справяте трудно и сте подтиснати. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

В почивния ден новите предложения за професионална реализация да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи. По-добре не напускайте сегашното си работно място. Ще съумеете да се справите бързо с професионалните трудности. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, за което вие ще сте инициатори, скъпи дами. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. След като се приберете обсъдете предложенията си планирайте времето за туризъм.

ЛЪВ

Загубите, които може да предизвикате в този почивен ден са причина за проблеми с вашите близки. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте преди време поради неизвестни причини. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

ДЕВА

Нервни сте, несговорчиви и настроени агресивно към хората, въпреки че деня е почивен. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите шансът да ви подкрепят при необходимост. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор. 

ВЕЗНИ

Трудности в общуването, породени от прибързаност и необмислени приказки, ще ви объркат плановете за почивния ден. По-добре се задълбочете в служебните си задължения. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете желаните начинания в последния ден на месеца. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Начинанията няма да ви донесат успех в почивния ден, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Наложете си спокойствие. Разчитайте на рутината и знанията си. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите делови партньори и колеги. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните. 

СТРЕЛЕЦ

Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса в почивния ден. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност днес жънат успехи, на които не са се надявали. Самочувствието им в края на месеца е върхово. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

КОЗИРОГ

В почивния ден нямате желание за работа. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, което срещате днес за първи път. Дискретността е задължителна. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не взимайте прибързани и необмислени решения в почивния ден. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. На работното място успехът е с вас. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка. 

РИБИ

Разочаровани сте от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да си стъпят стабилно краката, а те се опитват да ви навредят на вашето работно място. Бизнесмените да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп