Хороскопът на Алена: Близнаците да не взимат спонтанни решения, Раците да не се срещат с непознати

ОВЕН

Честита Нова година! Днес, въпреки че деня е празничен и почивен, ви се иска да пътувате, но е добре да сте наясно, че имате възможност да се справите с рутинните си задължения. Не правете опити да търсите ново поприще за професионална изява. Внимавайте със запознанствата. Отложете деловите срещи и разговори с непознати посетители, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

ТЕЛЕЦ

Честита Нова година! Въпреки празничния ден и препятствията на пътя ви, породени от грешки на ваши колеги и близки, сте уверени в силите си и ще се справите блестящо със служебните си задължения. Не допускайте странична намеса в работата ви. Уговорената преди броени дни делова среща е добре да осъществите сутринта, защото следобед може да се наложи да я отмените заради неотложни задачи.  Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Ще се ядосате заради невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Честита Нова година! Днес сте планирали срещи, но няма да са успешни, защото хора, с които искате да се видите може да не са на разположение за ради празничния ден. По-добре ги отложете за следващата седмица и, ако държите да работите, се заемете с вашите служебни задачи, заради. Не взимайте спонтанни решения. Не пътувайте. Бъдете активни и докажете на вашите колеги, че знаете какво искате да постигнете. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. 

РАК

Честита Нова година! В празничния ден забравете намерението си да се срещате с непознати хора, които искат да ви посетят на всяка цена, защото изобщо не са добронамерени и целта им е да ви навредят. Разговорите на работното ви място ще бъдат успешни, ако са само с вашите колеги и ако не налагате мнението си и не спорите. Вие сте силната страна и те ще го разберат, ако сте тактични и умерени. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант, без компания, само семейството ви, след натоварения празничен маратон. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

ЛЪВ

Честита Нова година! Сутринта в празничния ден, след като се наспите, се срещнете с хора, занимаващи се с благотворителност. Не им давайте обещания за финансова помощ, ако нямате гаранция, че средствата ще се използват по предназначение, а и е във ваша полза да искате документи, свързани с това им искане. Успехът ви зависи само от вас. Самостоятелната работа също ви носи успехи, особено ако е интелектуална или творческа. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Честита Нова година! Заемете се с работа изискваща творчески подход и въображение. Денят е празничен, почивен, но за вас е напрегнат, но ви позволява с лекота да стабилизирате отношенията си. Вашата активност на работното място е гаранция за финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни служебни промени, за да избегнете финансовия провал. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си. 

ВЕЗНИ

Честита Нова година! Днес, в празничния ден, сте без настроение. Неприятен проблем ви потиска и депресира, но причината не е във вас. Оставете на тези, които са го създали, да го разрешат. Не сте длъжни да поемате чужда вина. Успехът ще е с вас, ако сте внимателни при наложителни разговори с вашите колеги и не сте нападателни. Вслушайте се в техните съвети. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс. 

СКОРПИОН

Честита Нова година! Сутринта в този ден празничен и почивен ден проведете планираните срещи, които са от значение за проектите ви до края на месеца, особено след като вашите задгранични партньори са готови за диалог.  Наложете си спокойствие, за да избегнете проблемите с вашите началници. Не доказвайте правотата си с агресия, защото никой няма да ви изслуша. Най-много да си навредите в отношенията с вашите колеги. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание. 

СТРЕЛЕЦ

Честита Нова година! От сутринта в празничния ден обсъдете с вашите колеги плановете си до края на месеца, за да не страдате от липса на време, а се заемете с новите си задачи около обед, защото разговорите са важни и сте длъжни да им дадете предимство. Небивал успех ще пожънат творците. Не се колебайте и изявете интелекта си, ако се налага да говорите пред хора, които виждате за първи път. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия. 

КОЗИРОГ

Честита Нова година! Материални ви успехи са гарантирани и в празничния ден, ако сте дежурни и завършите до края на деня започнатите задачи. Забравете за намерението си да давате дори кратка заявка да сменяте работата си и да давате гласност на все още неясното си решение в този, само защото някой ви е засегнал и искате да избягате. Осъзнавайки се след броени часове няма да си простите тази грешка. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

ВОДОЛЕЙ 

Честита Нова година! Начинанията, въпреки че денят е празничен и почивен, ще завършите с успех, ако нямате други планове, но каквито и да са, късмета може да ви споходи. Запознанствата и деловите срещи са успешни. Не спорете без причина с колегите си, само заради желанието ви да се намесвате в разправия, която не ви засяга. Пътуванията са успешни. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Може да вземете решение за раздяла. 

РИБИ

Честита нова Година! Денят е празничен, но се налага да отстоявате авторитета си. Сторете го без колебание, за да успеете спокойни и  заредени със сили и добро самочувствие да поднесете новите си идеи и да убедите вашите колеги да ви подкрепят. Денят ще ви дари с невероятни изживявания и приятни емоции. Активността на работното място ви обещава отлични приходи и признание, ако сте разумни. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп