Хороскопът на Алена: Близнаците да разчитат на интуицията си, Раците да не се занимават с делови проблеми

ОВЕН

Ако имате възможност и можете да си вземете ден почивка, пътувайте и се отдайте на положителни емоции, дори и при неотложна делова среща. На работното място не са изключени поредните проблеми, заради  разсеяност и прибързаност, само защото искате да отхвърлите задачите си до обед, а и Меркурий е ретрограден. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки, към съпруга и децата си, а ако не сте семейни - към любимия си. Овладейте емоцията и избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Наложете си спокойствие и не забравяйте, че е добре  да сте умерени във всичко, което предприемате заради ретроградното движение на Меркурий.  Импулсивните действия са във ваша вреда. Прикривайте от колегите си вашите стремежи, за да не ги ядосате. Не превръщайте с необмислени действия своите съюзници във врагове. През деня разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви, но сте в състояние да я избегнете, като подходите с женска хитрост и добронамереност. Настроението ви не е добро и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Разчитайте на интуицията си, ако се налага за известно време да сте извън работното си място на делова среща, която  е подвластна и на влиянието на ретроградния Меркурий. Емоцията може да ви попречи да вземете правилно решение. Имате възможност да обърнете внимание на предложенията на вашите колеги, които пренебрегвахте заради служебните си задължения. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължи и днес. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно и след това ще страдате още повече. 

РАК

Не се занимавайте с деловите си проблеми. Взетите решения са подвластни на емоцията и със сигурност няма да са правилни. Завършете стари задачи, съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Възможни са непредвидени разходи или загуби. На работното място сте разсеяни. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Разчитайте на интуицията си в личния живот, за живеете в хармония с брачния си партньор. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. 

ЛЪВ

Прекаленото напрежение на вашето работно място е причина да се чувствате уморени. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете вече започнатите, за да не се противопоставяте на ретроградното движение на Меркурий. Заредете се с оптимизъм, дори и ако вашите колеги се опитват да ви налагат мнението си. С доброто си настроение ще преодолявате с лекота трудностите през целия ден. Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, скъпи дами, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение, но е най-добре да не ги пропускате. 

ДЕВА

Няма да ви е лесно да се примирите и да простите предателството на ваш колега, който се опитва да провали важна среща, без да се съобрази, че вреди и на себе си, заради ретроградното движение на Меркурий. Въпреки възможния неуспех скоро съдбата ще ви поднесе неочакван положителен обрат. Анализирайте грешките и поведението си. Близките ви са очаровани от вашето внимание, партньорът ви дарява романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. Ограничете контактите си, отменете срещите си и поканите за гостуване, за да си почивате. 

ВЕЗНИ

Постарайте се да не прекалявате с активността си на вашето работно място. Меркурий е ретрограден и изисква да сте умерени и да забравите начинанията. Не се отклонявайте от вашата главна цел за деня. Трудностите не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте. Примирете се и не критикувайте колегите си, защото това не е ваше задължения. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимия ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

СКОРПИОН

Бъдете предпазливи при среща с ваши приятели и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи с ваши колеги или делови партньори, пристигнали без да ви уведомят предварително, защото обратите може да са неочаквани и във ваша вреда заради ретроградния Меркурий. Въпреки особеното настроение, което ви е обхванало заради обзелата ви нервност, работата ви спори. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, дори и ако са ви ядосали така, че сте си поплакали наволя. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Търпението ще ви помогне да оправите отношенията си. Не позволявайте да ви мамят. Не правете опити да уговаряте и променяте работата си неочаквано за всички и с гаранция за провал за вас, особено при ретроградния Меркурий. Прибързаните думи и опитът ви на мига да изясните причината за възникналите спорове, довели до разправии, ви вреди. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки или за задоволяване на женските си капризи. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Почивката ви и при възможност през деня с по-малко натоварване на работното място, а и вечерта е задължителна и ви действа като лекарство. Ако се налага да работите натоварващо сутринта, отхвърлете задачите си и следобед се приберете у дома. Напрежението ви вреди. Лекомислена самоувереност и неправилната преценка на силите ви е във ваша вреда и заради ретроградното движение на Меркурий. Следобед сте в състояние да избегнете разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не се лишите от сексуални удоволствия. 
 
ВОДОЛЕЙ

Изобщо не съжалявайте, че отказахте допълнителната работа в този ден, вашата ви е достатъчна, преумората ви е много, затова вечерта си дайте заслужена почивка. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори, а и Меркурий е ретрограден. Не проявявайте капризи у дома и проявете разбиране към молбите на вашите близки.През деня имате много работа и сте уморени още в ранния следобед. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на семейството и на любимия си. Подгответе романтична вечеря. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение.  

РИБИ

Разчитайте преди всичко на себе си, защото ваши приятели ще се опитат да ви заблудят, да ви спестят важна информация, привидно  за да избегнете неприятностите, които, ако при ретроградния Меркурий не бъдат отстранени ще се задълбочат. Запознанствата ви носят положителни емоции и приятни разговори, но не бива да сте прекалено доверчиви. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията с вашите родители, които и без това не одобряват брака ви, а днес за пореден път правят опити да го съсипят. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. Партньорът ви ще прояви разбиране.

Коментари

Задължително поле