Хороскопът на Алена: Близнаците са отпочинали, Раците да не споделят плановете си

ОВЕН

Денят е почивен, преди Великден, но добър за начинания. Неочаквано новина за поредната интрига ще ви принуди да промените начинът си на работа. Малко по-бавно, след няколко разговора, ще се справите с неприятелите си. Пред вас ще се разкрият нови възможности за професионална изява, които е добре да прецените правилно и без прибързаност. В личните отношения проблемите са породени от недоволството на близките ви от ваши думи или действия. Не се надявайте, че ще се справите бързо с проблемите с интимната си половинка и ще се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Бъдете справедливи в отношенията с близките си  и търпеливо приемете критиката по ваш адрес, отправена ви в почивния ден. Деловите разговори няма да бъдат успешни, заради неподходящи запознанства с бъдещи делови партньори. Не преценявате правилно как да използвате непрекъснатите промени. Въпреки това работата ви спори. Любимите ви хора са изненадани от нежеланието ви да сте компромисни в отношенията си. Сексът тази вечер може да доведе до изглаждане на възникналите недоразумения и да не позволи тяхното задълбочаване.

БЛИЗНАЦИ

Отново сте си отпочинали, ще се заредите със сили и въпреки неприятностите ще сте на висота в отношенията си. Сутринта в почивния ден на работното си място се предпазвайте от разногласия с началниците и колегите си, които водят до разправии. Стабилизирайте постигнатото до момента и не очаквайте новостите да ви донесат светкавичен успех. Бъдете по-уверени в собствените си възможности. Имате възможност да изясните чувствата си и да се сближите с интимните си партньори. Вечерта бягате от романтичните мигове, а сексът няма да ви достави удоволствие. 

РАК

Бъдете внимателни при разговорите на работното си място и не бъдете прекалено откровени в този почивен ден. Не споделяйте плановете си, за да не се окажете измамени от неприятели. Агресията и емоцията, желанието ви да блеснете в очите на околните, са причината да дадете заем, водещ към бъдещи финансови загуби. Денят е почивен и предпразничен. Пригответе трапезата за вечерта и ако имате желание и си останете у дома, преценете дали да сте само със семейството или да си поканите гости. Не пропускайте приятните сексуални мигове с любимите си хора.

ЛЪВ

Съдбата ви е взела под крилото си и звездите ви обещават приятни мигове в почивния ден. Отношенията с близките ви хора са хармонични и основани на доверие. С лекота се ще справите със служебните си задачи. Ще искате да сте свободни от професионални и лични задачи, но ще ви задължат да отидете на работното си място. Романтичните мигове оставете за вечерта, когато ви очаква не само романтична вечеря, а и споделяне на чувствата. Отново ще изживеете незабравими сексуални удоволствия, а несемейните ще изживеят първите си интимни мигове с новите си партньори.

ДЕВА

Възползвайте се от възможността да подобрите финансовото си състояние,  въпреки че денят е почивен. Деловите предложения и разговори ще са успешни, ако не се инатите и не пропилеете времето си. Преценете добре възможностите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Не се натоварвайте със задължения, които не са ви по силите. Ако не сте семейни не очаквайте чудеса от интимния си партньор, който ви е обиден заради изневярата ви от сутринта. Не се оправдавайте, че изневярата не се свежда до сексуален контакт, защото с флиртът си сте отдалечили за дълго своя брачен партньор.

ВЕЗНИ

Анализирайте постигнатото и задължително бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си пропуски в почивния ден, които ви орисва на засилено внимание. Обмислете задачите си за следващата седмица, като разпределите така работата си, че да имате време и за себе си. Професионалният успех няма да ви изостави. За съжаление денят не е подходящ за създаване на нови интимни отношения или изясняване на проблемите с брачния ви партньор. Отдавна не сте били така спокойни и уверени в чувствата си. Сексът ще ви зареди със сили. 

СКОРПИОН

Разсеяността ви е изчезнала. Заемете се с рутинната си работа, въпреки че денят е почивен, без да се отвличате в странични занимания. Не допускайте да ви пречат, за да приключите бързо със задачите си. Не съветвам бизнесмените да провеждат разговори, свързани с инвестиции, които трябва да реализират през следващия месец. В личните ви отношения все още имате да разрешавате проблеми, породени от съществуващите недоразумения с любимите ви хора. Вечерта проведете разговор с тях. Откажете се от намерението си за сексуални изживявания. 

СТРЕЛЕЦ 

От сутринта в почивния ден се чувствате бодри и изпълнени с желание за живот и за активна работа, но усещате и лека умора. Засилва се увереността ви във вашите възможности и знания. Отношенията с близките ви са хармонични и ви създават радост. Обмислете началото на нова работа, защото имате възможност да се справите бързо и да покажете на всички на какво сте способни. В почивния и празничен ден вечерта си останете у дома и споделете приятни мигове с любимите си хора. Сексът ще ви разтовари от напрежението през деня. 

КОЗИРОГ

Радват ви предимно материални успехи в този почивен ден и то заслужени. Не пропилявайте възможността да получите нова работа заради прекалено дълъг размисъл. Приемете деловите предложения, ако сте недоволни от заплащането. На работното си място, не спорете с колегите си. Спокойният тон е вашата сила. Заведете на ресторант интимния си партньор, дори и ако сте се прибрали по-късно от обичайното. След като се приберете се отдайте на желани и от двама ви сексуални изживявания, които ще ви възвърнат силите.

ВОДОЛЕЙ

Днес, в почивния ден, сте изцяло  във властта на емоцията, която ви пречи да сте достатъчно прозорливи и да осъзнавате бързо, че ви мамят. Не допускайте чувствата да попречат на разума ви да намери вярното решение на проблемите. Пред вас се отварят нови врати, към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях. В личния живот ви не е спокойно. С нови си романтични запознанства сте събудили ревността на партньора си. Прекалените хвалби, че сте желани, ще го отблъснат и ще ви лишат от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Още със ставането се заредете с добро настроение и погледнете на света с усмивка. Не се разсейвайте с незначителни занимания. Възможен е неочакван обрат в личния ви живот, който може да повлияе и професионалния. Денят е почивен и е благоприятен за разкриване на възможности за работа. Прегледайте информацията в интернет и обявите в пресата. В личният си живот не очаквайте успехи, защото отново сте прекалили с агресивното си поведение и ревността към интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, а и не е взаимно желан.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп