Хороскопът на Алена: Близнаците с отлично самочувствие, Раците да не се ядосват заради забавени плащания

Image by Goumbik from Pixabay

ОВЕН

От сутринта в почивния ден сте вдъхновени и готови да поставите началото на творческите си идеи. На работното ви място цари спокойствие. Трудностите може да се породени от рискованото ви участие в спекулативни сделки. Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и да обсъдите предстоящите празници в края на другия месец - време е да решите дали ще пътувате. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

В почивния ден не бива да засягате близките си и да спорите с вашето дете, ако не сте доволни от оценките му. Мислете за предстоящите задължения на работното си място. Отложете деловите срещи, въпреки че нямате забрани, но денят не е добър за тях. Стабилизирайте колегиалните си отношения. Предложенията, отправени ви днес, ще повлекат след себе си финансови загуби. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте, но са се задълбочили и няма как на не вземете отношения. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен ви обещава отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че самоанализът ви носи полза. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете идеята си. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате успехът е с вас. Не разчитайте на помощ отстрани. Справете се сами със задачите си. Не е изключено без причина да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка заради нещо казано, но недоказано, което не бива да приемате като истина. Недоверието ще навреди на отношенията ви. 

РАК

Не се ядосвайте заради забавени плащания, които ви пречат в почивния ден да направите нужните ви покупки. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от конфликти. В състояние сте да се справите със задълженията на работното си място. Оправете лошото си настроение, породено от некоректността на ваши делови партньори. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално, но няма защо да се ядосвате, лесно решими са. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. 

ЛЪВ

При желание от ваша страна, въпреки че деня е почивен,  се заемете с творческа дейност. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. В своята стихия сте и активността ви заразява вашите колеги. Справяте се успешно със задачите си на работното място. Деловите разговори са успешни. През деня сте несговорчиви и инатливи. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. 

ДЕВА

Не се колебайте при взимане на важни професионални решения, но разума си. В почивния ден внимавайте с новите делови запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си, защото няма как да отложите служебните си задължения. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Нуждаете се от разтоварване, а и деня е почивен. Очаквайте промени, свързани с материалното ви положение. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Не бързайте към уговорената делова среща, ако искате да постигнете успех в разговорите. Бъдете умерени. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

СКОРПИОН

Подхождайте разумно към това, което ви се случва в почивния ден, защото може Съдбата да ви изпраща послание. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е причината да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат. По-добре отложете планираните разговори. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, ако не сте семейни или сериозно обвързани. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. семейните да не се изкушават от изневери.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта в почивния ден сте в добро настроение, защото думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без противоречие. Начинанията са успешни, ако са отдавна планирани. Обмислете ги и пристъпете към действие. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения и намерете изгодата за себе си. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования, ако сте семейни. необвързаните да не пропускай своя шанс.

КОЗИРОГ

Имате сили да завършите работата си, особено ако това е вашата цел в почивния ден. Предпазвайте се от измама. От значение за професионалната ви кариера е да докажете, на колегите си, че сте коректни. Ще издигнете авторите си. На работното място се справяте отлично. Нежеланието да разберете партньорите си е повод за разправии у дома, които ви напрягат и изнервят. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

ВОДОЛЕЙ

Днес денят е почивен, но вие сте отново във властта на неподходящи познанства с особени хора. Добре е да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден са породени от нежеланието ви да премълчавате. Отложете деловите разговори и срещи. Не обсъждайте нови договори, дори и ако сте планирали това предварително. Сутринта пазарувайте преди работа или го сторете на обед. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Не се ядосвайте заради невъзможността спокойно да се отдадете на интимни мигове. 

РИБИ

Колкото и да е силно желанието ви в почивния ден да се притечете на помощ на приятел, когото цените и дълбоко уважавате, преценете дали не правите непоискано добро, за да не си спечелите враг в негово лице. Следобед ще усетите завист, породена от успехите ви, която е нещо обичайно и не бива да ви притеснява. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение за необвързаните. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп