Хороскопът на Алена: Близнаците с променливо настроение, Раците да не се преуморяват

ОВЕН

Честита Баба Марта! Неочаквани събития може да нарушат спокойствието ви. Не се напрягайте, като се натоварите с допълнителна работа, която може да не се окаже така доходна, както са ви казали, или са ви давали обещания. Откажете я. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с вашите колеги. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

ТЕЛЕЦ

Честита Баба Марта! Сутринта не се сърдете, ако получите градивна критика, но не отговаряйте на близките и колегите и с нападателно поведение, замислете се и я приемете. Тя ви помага успехът да ви изпълни със задоволство. Налага се през целия ден да сте на работното си място, но не ви се работи, а пред вас е цяла работна седмица. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия. 

БЛИЗНАЦИ

Честита Баба Марта! Трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите колеги. Настроението ви е променливо, но успехът няма да ви изостави, ако сте отговорни към задълженията си. Предприемайте промените предпазливо и не допускайте да ви тласнат в погрешна посока. Денят е особено успешен, ако се вслушвате в интуицията си. Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, мили жени, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени,  да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

РАК

Честита Баба Марта! В този ден не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите може да не завършите задачите си в указания срок и да търпите наказания. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите отлично. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте! Тези от вас, които са влюбени, днес могат да споделят чувствата си и да направят крачката към сериозно обвързване. Семейните да не допускат изневери, ако живеят щастливо и в хармония с половинката си.

ЛЪВ

Честита Баба Марта! Вашите колеги се опитват да ви вменяват неуспехи, но вие не се отказвайте от начинанията и ще пожънете признанието, което заслужавате. Заемете се с рутинните си служебни задължения следобед, за да не изостанете с приключването на вече започнати задачи. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове и на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението. 

ДЕВА

Честита Баба Марта! Тревожите се заради странното и обидно поведение на ваш колега, който отказва да се съобрази с новите правила на работното място, въпреки че те са причината да успявате в следващите дни. Старанието на вашето работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня, ще ви донесе материални успехи и признание. Ако не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново. 

ВЕЗНИ

Честита Баба Марта! Анализирайте  работата си през последните дни, за да извлечете от нея полезната информация, която ви е необходима, но с разума си, а не с емоциите. Предприемете промени. Начинанията ви носят успех. Сутринта ще ви зарадва новина за приходи. Ще бъдат добра оценка на възможностите ви. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени. 

СКОРПИОН

Честита Баба Марта! Въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел, но дали сте готови да я следвате изобщо не сте наясно. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задачи, за да не се провалите заради неспазени срокове. Завършете докрай започнатото до вечерта. За да срещнете половинката си трябва да приемате хората такива каквито са. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения. 

СТРЕЛЕЦ

Честита Баба Марта! Финансовите постъпления, които ще реализирате днес са причина за всеобща завист и ще ви принудят за прекратите отношенията си с ваши приятели, на които дълги години сте помагали. Отложете деловите срещи и разговорите, свързани с разискване на служебни проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати, роднини и приятели. Ако все още се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

КОЗИРОГ

Честита Баба Марта! Не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш приятел. Не бъдете прекалено откровени и не споделяйте бъдещите си планове. Начинанията са успешни и ви зареждат с увереност. Новина за приходи може да ви подтикне към излишни разходи или към неоправдана щедрост. Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви.

ВОДОЛЕЙ

Честита Баба Марта! От сутринта ви чака труден и напрегнат ден, а и въпреки че сте уморени пред вас е цяла работна седмица. Предстои ви сериозна работа и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите бъдещи планове. Денят е успешен за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви. 

РИБИ

Честита Баба Марта! Ще спечелите неочаквано пари от спешна задача, която ви поставят в този ден. Решете дали е добре да поставите ново начало или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания. В двата случая успехът е с вас, ако действате по предварително подредена и планирана програма. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп