Хороскопът на Алена: Везните се радват на материални успехи, Скорпионите да очакват конфликти

ОВЕН

Предстои ви почивен Великденски ден, изпълнен с шансове за нови срещи. Ще стабилизирате вече завоюваните позициите си и ще промените обкръжението си. Възможно е да се наложи да отстоявате принципите и авторитета си. Занимаващите се с търговия успяват, дори и ако решат да рискуват, но е в тяхна полза да не предприемат рисковани инвестиции. Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви половинки са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа.

ТЕЛЕЦ

Сблъсквате се с трудности и емоции в почивния ден на Великден. Причината е в странични фактори. Примирете се и приемете ставащото философски. Успехът на работното ви място не е изключен. Не бива да прекалявате с изискванията си към колегите или вашите подчинени. Не бъдете прибързани, за да не пропуснете добрите възможности, и да избегнете финансовите загуби. Семейните представители на знака да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Намерете начин да изплувате от проблемите си сами, без странична помощ. Великден е, не правете опити да вините околните в почивния ден. От вас зависи да сте на нивото, за което мечтаете. Пътуване през в този ден ви носи успех. Бизнесмените не бива да допускат проблеми в отношенията с партньорите си, защото от договореното в този ден зависят добрите бъдещи приходи. Разсейте на всяка цена съмненията, че сте изневерили още днес, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако искате да не се лишите от сексуални удоволствия.

РАК 

Днес е Великден. Денят е почивен и ви очаква обичайната рутинна работа. Стабилизирайте постигнатото. Обсъдете предстоящото подписване на договори. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно. Денят е идеален за пътуване. Обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и използвайте максимално изгодата за себе си. Звездите предупреждават жените за възможен край на романтична връзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на интимните си половинки за сексуални удоволствия. Не се сърдете а се съобразете с желанието им.

ЛЪВ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции почивен ден на Великден. Време е да докажете на колегите и на близките си, че новите идеи, които имате са осъществими и ще ви помогнат да получите признание. Успехите ви ще предизвикат завистта на околните, ако прекалявате с хвалебствените думи за вашите възможности. Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящата половинка. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня. Рискувате да отдалечите интимната си половинка.

ДЕВА 

Бъдете отговорни за действията си и не си създавайте проблеми с хора, които внезапно са се появили на вашето работно място в почивни ден на Великден  и нямат право да се намесват в работата ви. Приемете, че са дошли, за да ви навредят и ги отпратете. Занимаващите се със строителство да не правят копка на нова сграда, за да не се окаже, че деня е неподходящ и строежа им изостава. Любимите ви хора разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с приятели. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

ВЕЗНИ

Ще се радвате на материални успехи, въпреки че е Великден и денят е почивен. Не планирайте деловите си срещи. Не взимайте важни решения. Възможни са провали на работното място и невъзможност да прецените дали са надеждни партньорите ви. Отложете деловите разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията, породени от невъзможност да преценявате правилно хората. В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот.

СКОРПИОН

Очаквайте конфликти в почивния си ден, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на вашите колеги. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Не проявявайте агресия. Не уговаряйте важни делови срещи, ако не сте подготвени с предложенията си и не сте обсъдили всички детайли и нови идеи не само с колегите си и със интуицията си. Любимите ви хора не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят и почивен. Великден се, но се засилва стремежите ви към успехи и поставяне началото на нови занимания. Претоварването с работа е във ваша вреда. Прибързаността е нежелателна. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите до края на работния ден. Близките ви са очаровани от възможността да ви помогнат със съветите си. Зачитайте мнението на любимите си хора и чувствата ви ще пламнат с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ 

Овладейте емоцията на вашето работно място в празничния ден на Възкресение. Отстоявайте принципите си. При възможност пътувайте, а вечерта се отдайте на почивка и развлечения. Имате сили в излишък. Промените - лични и професионални, са във ваша полза. Не пилейте времето си в занимания без бъдеще! Пътуванията ви, осъществени или уговорени в този ден, ще бъдат успешни. Любимите ви хора са изненадани от ранното ви прибиране у дома. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне след приятния и за двама ви секс.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте в празничния ден да не пропуснете добрите си шансове за изясняване плановете ви напред във времето. Съгласете се на предложенията за сътрудничество. Възможна е придобивка и отлични приходи от участие ви в голяма сделка. Бъдете самокритични. Емоцията може да обърка сериозно плановете ви и да ви създаде проблеми на работното място. Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.  Звездите предупреждават мъжете , че е възможен край на романтично увлечение. Не се разделяйте след сексуални мигове, защото ще си създадете бъдещи проблеми.

РИБИ

Ще изживеете ден изпълнен с противоречия, въпреки че е Възкресение. Една част са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. Концентрирайте се и не позволявайте на никой да ви отклони от работата. Имате възможност да поставите успешно начало на нови занимания. Бъдете внимателни и предпазливи. Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп